Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Corega Double Power, tablete za čiščenje zobnih protez (36 tablet) Nazaj

Corega 536733 536733 536733
Šifra SKU: 536733
Corega Double Power, tablete za čiščenje zobnih protez (36 tablet)
InStock
Na zalogi
10,25 €
-0%
10,25 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Tablete Double Power tablete za čiščenje odstranijo 99,99 % bakterij, ki povzročajo slab zadah, pomagajo odstraniti več madežev v le nekaj minutah ter zmanjšati kopičenje zobnih oblog.

Podrobnosti izdelka

 

Medicinski pripomoček

Corega Double Power- Hitro vrhunsko čiščenje1,2 za proteze - Medicinski pripomoček.

Nove tablete zagotavljajo hitro in vrhunsko čiščenje1,2 po zaslugi svoje formule, ki sprosti dvojno moč čiščenja v primerjavi s tabletami Corega Bio Formula. S tem uporabniku omogočimo boljše čiščenje tako, da je brez proteze čim manj časa.

Boljše čiščenje je povezano z povečanim beljenjem, ki odstrani 24% več madežev v 5 minutah v primerjavi z standardnimi tabletami Corega Bio Formula2.

Odstranijo namreč 99,99% bakterij, ki povzročajo slab zadah3 in pomagajo odstraniti več madežev v le nekaj minutah1,2 ter zmanjšati kopičenje zobnih oblog3. Poleg vsega pa so še dovolj prijazne do zobne proteze, da jih lahko uporabljajo vsak dan. 

1.v laboratorijskih testih.
2.v primerjavi s tabletami Corega Bio Formula MFCs 51008/04838 –51009/04839 –51010/04840.
3. ob uporabi v skladu z navodili.

Uporaba:

  1. Eno tableto Corega dajte v dovolj zelo tople (ne vroče) vode, da prekrijete totalno ali delno zobno protezo ali snemni mostiček.
  2. Pustite učinkovati 3-5 minut, nato zobno protezo oščetkajte z raztopino in mehko zobno ščetko.
  3. Protezo temeljito izperite pod tekočo vodo. Preostalo raztopino zavrzite takoj po uporabi.

Opozorila:
Tablet oz. raztopine ne dajajte v usta. Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Čistilne raztopine ne pijte oz. je ne uporabljajte kot ustno vodo. Po uporabi tablet ali raztopine se ne dotikajte ust ali oči.

Škodljivo pri zaužitju. Močno draži oči. Vsebuje encim. Lahko povzroči alergijsko reakcijo. Po uporabi si temeljito umijte roke. PRI STIKU Z OČMI: previdno izpirajte z vodo več minut. Odstranite kontaktne leče, če so prisotne in če jih je lahko odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: posvetujte se z zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok in tistih, ki lahko po naključju zaužijejo tableto ali raztopino. PRI ZAUŽITJU: Obrnite se na Center za zastrupitve ali na zdravnika. Če se pojavi draženje: prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Vsebino odvrzite med gospodinjske odpadke.

Sestavine (INCI):
Sodium bicarbonate, Citric acid, Potassium caroate (Potassium monopersulfate), Sodium carbonate, Sodium carbonate peroxide, TAED, Sodium benzoate, PEG-180, Sodium lauryl sulfoacetate, PVP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, CI 42090, CI 73015.

 

Corega Proizvajalec: Glaxosmithkline. Dobavitelj: Medis d.o.o., Brnčičeva ulica 1, 1231 Ljubljana-Črnuče.

Lastnosti

Simptom zadah
Oblika medicinski pripomoček, tablete, pripomoček, proteza
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0