Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Bepanthol, kapljice za oči, 10 ml Nazaj

Bayer 536555 536555 536555
Šifra SKU: 536555
Bepanthol, kapljice za oči, 10 ml
InStock
Na zalogi
17,21 €
-0%
17,21 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Kapljice za suhe in utrujene oči, primerne tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Podrobnosti izdelka

Bepanthol kapljice za oči v večodmernem pakiranju v obliki stekleničke navlažijo in varujejo površino očesa, pomagajo pri stabilizaciji in obnovi solznega filma ter preprečujejo znake suhega očesa.

Izdelane so iz naravnih snovi, kot je natrijeva sol hialuronske kisline, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti na roženici ustvari enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni film, ki ne zmanjšuje vidne sposobnosti. Poleg tega Bepanthol kapljice za oči vsebujejo provitamin B5 (dekspantenol) z visoko kapaciteto vezave vode, ki hkrati osveži in neguje oko. Tako dekspantenol skupaj z natrijevim hialuronatom učinkovito vlaži oko.

Mnoge ženske in moški trpijo zaradi suhih in utrujenih oči, pogosteje pa se te težave pojavljajo pri osebah, starejših od 30 let. Suh pisarniški zrak, klimatske naprave, delo z računalnikom, cigaretni dim ali uporaba kontaktnih leč lahko poškodujejo oči. Pri ženskah v menopavzi je suhost oči zaradi hormonskih sprememb še pogostejša kot pri moških te starosti. Tudi bolezni, kot so sladkorna bolezen, revmatizem in motnje delovanja ščitnice, ter jemanje določenih zdravil, npr. beta-blokatorjev, antidepresivov ali kontracepcijskih sredstev, lahko izsuši oči.

Stekleničko Bepanthol kapljic za oči odlikujeta natančen odmernik in poseben, inovativni sistem sterilnega filtra kapalnega vstavka, ki ščiti pred mikrobiološko nečistočo po odprtju stekleničke. Kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Uporaba
Glavo nagnite nekoliko nazaj. S kazalcem ene roke rahlo povlecite spodnjo očesno veko. Z drugo roko držite izdelek navpično nad očesom in vkapljajte eno kapljico v veznično vrečko očesa. Dnevno lahko večkrat oziroma po potrebi vkapljate po eno do dve kapljici izdelka v vsako oko. Počasi zaprite oči, da se tekočina enakomerno porazdeli po njihovi površini.

Shranjevanje
Shranjujte pri temperaturi do 25° C.
Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo

Proizvajalec: Penta Arzneimittel GmbH Werksstraße 3 92551 Stulln Nemčija
Distributer: Bayer d.o.o. Bravničarjeva 13 1000 Ljubljana Slovenija

Dobavitelj: Bayer d.o.o., Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, T: +386(1)5814400

Lastnosti

Simptom utrujenost, stres
Uporaba oči
Vsebnost dekspantenol, hialuronska kislina
Oblika kapljice, medicinski pripomoček
Mestouporabe oči
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0