Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

Bepanthol, kapljice za oči, 20 x 0,5 ml*** Nazaj

Bayer 536512 536512 536512
Šifra SKU: 536512
Bepanthol, kapljice za oči, 20 x 0,5 ml***
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
15,59 €
-0%
15,59 €

Kapljice za suhe in utrujene oči v priročnem enoodmernem pakiranju.

Podrobnosti izdelka

Bepanthol kapljice za suhe in utrujene oči v priročnem enoodmernem pakiranju navlažijo in varujejo površino očesa, pomagajo pri stabilizaciji in obnovi solznega filma ter preprečujejo znake suhega očesa.

Izdelane so iz naravnih snovi, kot je natrijeva sol hialuronske kisline, ki zaradi svojih fizikalnih lastnosti na roženici ustvari enakomeren, stabilen in dolgotrajno obstojen zaščitni film, ki ne zmanjšuje vidne sposobnosti. Poleg tega Bepanthol kapljice za oči vsebujejo provitamin B5 (dekspantenol) z visoko kapaciteto vezave vode, ki hkrati osveži in neguje oko. Tako dekspantenol skupaj z natrijevim hialuronatom učinkovito vlaži oko.

Mnoge ženske in moški trpijo zaradi suhih in utrujenih oči, pogosteje pa se te težave pojavljajo pri osebah, starejših od 30 let. Suh pisarniški zrak, klimatske naprave, delo z računalnikom, cigaretni dim ali uporaba kontaktnih leč lahko poškodujejo oči. Pri ženskah v menopavzi je suhost oči zaradi hormonskih sprememb še pogostejša kot pri moških te starosti. Tudi bolezni, kot so sladkorna bolezen, revmatizem in motnje delovanja ščitnice, ter jemanje določenih zdravil, npr. beta-blokatorjev, antidepresivov ali kontracepcijskih sredstev, lahko izsuši oči.

Bepanthol kapljice za oči ne vsebujejo konzervansov, zato jih človeški organizem tudi v primeru dolgotrajne uporabe dobro prenaša. Primerne so tudi za uporabnike kontaktnih leč.

Uporaba
Odtrgajte enoodmerni vsebnik od traku in preverite, ali so preostali vsebniki na traku nepoškodovani. Zavrtite (in ne odtrgajte) pokrovček enoodmernega vsebnika. Glavo nagnite nekoliko nazaj. S kazalcem ene roke rahlo povlecite spodnjo očesno veko. Z drugo roko držite vsebnik navpično nad očesom in vkapljajte eno kapljico izdelka v veznično vrečko očesa. Dnevno lahko večkrat oziroma po potrebi vkapljate po eno do dve kapljici izdelka v vsako oko. Počasi zaprite oči, da se tekočina enakomerno porazdeli po njihovi površini.

Shranjevanje
Shranjujte pri temperaturi do 25° C.
Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Pred uporabo natančno preberite priloženo navodilo


Distributer: Bayer d.o.o. Bravničarjeva 13 1000 Ljubljana Slovenija

Dobavitelj: Bayer d.o.o., Bravničarjeva ulica 13, 1000 Ljubljana, T: +386(1)5814400

Lastnosti

Simptom utrujenost, stres
Uporaba oči
Vsebnost dekspantenol, hialuronska kislina
Oblika kapljice, medicinski pripomoček
Mestouporabe oči
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0