Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Po-Ho inhalator z oljem, 1 kos Nazaj

A.Vogel 536270 536270 536270
Šifra SKU: 536270
Po-Ho inhalator z oljem, 1 kos
InStock
Na zalogi
15,31 €
-0%
15,31 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Inhalator Po-Ho je pripomoček za inhaliranje, t. j. vdihavanje mešanice vodnih par in eteričnega olja (npr. olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja.

Podrobnosti izdelka

Kaj je inhalator Po-Ho in za kaj ga uporabljamo:
Inhalator Po-Ho je pripomoček za inhaliranje, tj. vdihavanje mešanice vodnih par in eteričnega olja (npr. olja Po-Ho) oz. soli, ki jo pripravimo v spodnjem delu inhalatorja. Uporaba inhalatorja nam je lahko v pomoč pri slabši prehodnosti zgornjih dihalnih poti, npr. pri oteženem dihanju skozi nos, zasluzenosti itd.

Kako uporabljamo inhalator Po-Ho:
Približno pol litra vode segrejte na okoli 70 °C. Natočite 2 dcl segrete vode v spodnji del inhalatorja. To ustreza približno polovici prostornine spodnjega dela. V vodo kanite nekaj kapljic (ne več kot 5) olja Po-Ho, privijte zgornji nastavek na spodnji del, ter pet minut vdihavajte pare skozi nos. V tem času bo večina eteričnega olja že izhlapela, voda se bo ohladila na približno 50 °C in učinka inhalacije ne bo več čutiti.

Priporočljivo je, da postopek ponovite tako, da v svežo vodo, segreto na 70 °C, ponovno kanete nekaj kapljic olja Po-Ho in inhalirate še pet minut. Pri inhaliranju vdihujte skozi nos in izdihujte skozi usta. Priporočljivo je, da inhalirate 5–10 minut, 2- do 3-krat dnevno.

Olja Po-Ho oz. drugih eteričnih olj ne smete kapati neposredno v nos. S prsti, ki so bili v stiku z oljem, se ne dotikajte predela okoli oči.

Če imate astmo, vam inhaliranje eteričnih olj odsvetujemo, saj se lahko stanje vaše bolezni poslabša.

Če bo voda, ki jo boste nalili v inhalator, segreta precej nad 70 °C, npr. do vrelišča, bo to sicer okrepilo delovanje eteričnega olja, vendar boste, dokler se ne bo nekoliko ohladila, le stežka inhalirali. Uporabo vode v inhalatorju pri temperaturah nad 70 °C vam zato odsvetujemo.

Inhalator ima priloženo Po-Ho olje, ki je popolnoma naravno in primerno za uporabo skupaj z inhalatorjem Po-Ho.

Sestavine Po-Ho olja:
eterično olje poprove mete (Menthae x piperitae aetheroleum), evkaliptusovo eterično olje (Eucalyptiglob. aetheroleum), eterično olje navadnega brina (Juniperi communis aetheroleum), kuminovo eterično olje (Carvi aetheroleum) in eterično olje navadnega komarčka (Foeniculi vulgaris aetheroleum).

Olje Po-Ho je naravni rastlinski pripravek.

Pakiranje:
inhalator + 10 ml olja

V Sloveniji inhalator in Po-Ho olje zastopa:
Farmedica d.o.o., Leskoškova 12, 1000 Ljubljana

 

 

Lastnosti

Uporaba dihala
Vsebnost eterična olja
Oblika olje
Mestouporabe dihala

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0