Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

MEDIBLINK hladilno-toplotna blazinica s kroglicami S 10 x 10 cm M120 Nazaj

Mediblink 531791 531791 531791
Šifra SKU: 531791
MEDIBLINK hladilno-toplotna blazinica s kroglicami S 10 x 10 cm M120
InStock
Na zalogi
7,99 €
-0%
7,99 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Ohlajene ali segrete, ohranijo temperaturo vsaj 20 min. Kroglice omogočajo idealno prilagajanje vašemu telesu in zagotovijo takojšnje olajšanje v primeru bolečih mišic, zvinov, artritisa, oteklin ali pikov insektov.

Podrobnosti izdelka

Mediblink hladilno-toplotna blazinica s kroglicami S 10 x 10 cm M120 omogoča terapijo z mehkimi gel kroglicami. 

Prednosti terapije s kroglicami: Gel je v obliki mehkih kroglic, ki se prosto premikajo znotraj blazinice, zato se blazinica zelo dobro prilagodi telesu takoj, ko jo vzamete iz zmrzovalnika. Zaradi kroglic lahko blazinico položite neposredno na kožo.

Za toplo terapijo: Obkladek segrevajte 25 sekund v mikrovalovni pečici na 1000 W ali 30 sekund na 900 W ali 35 sekund na 700 W. Tam ga pustite še 20 sekund, preden ga položite na kožo. Obkladek 2 minuti preizkušajte na telesu. Če želite toplejši obkladek, ga v mikrovalovni pečici segrevajte v korakih po 5 sekund, dokler ne dosežete optimalne temperature. NE SEGREVAJTE VEČ KOT SKUPNO 60 SEKUND, saj lahko izdelek zaradi pregretja poči. Obkladek lahko segrevate tudi 10 minut v vroči vodi (največ 60 ºC). 

Za hladno terapijo: Obkladek položite v hladilnik ali zamrzovalnik in ga tam pustite vsaj 2 uri. 

Uporaba: Obkladek položite na prizadeto območje za največ 20 minut. Preden obkladek ponovno uporabite, počakajte vsaj 20 minut. Ko izdelka ne uporabljate, ga lahko hranite tudi v zmrzovalniku.

Opozorilo:
Samo za zunanjo uporabo. Ne uporabljajte za druge namene kakor za tiste, za katere je namenjen. Ne sedite, lezite ali naslonite na obkladek. Ne zaspite med uporabo obkladka. Ne uporabljajte za dojenčke. Uporaba samo ob nadzoru odrasle osebe. Pregretje ali podaljšana uporaba lahko povzroči škodo. Ne odpirajte zavoja. Ne preluknjajte zavoja in/ali zaužijte vsebine. Ne uporabljajte, če imate občutljivo kožo ali odprte rane. V primeru izjemnih, dolgotrajnih ali kroničnih bolečin se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Nestrupeno, ne vsebuje lateksa, svinca in BPA.

Pakiranje:
1 blazinica dimenzije 10 x 10 cm

Prolat d.o.o., Praproče 9a, 8210 Trebnje, Slovenija

Lastnosti

Mestouporabe mišice, roke, sklepi, noge
Uporaba mišice, noge, roke, sklepi
Oblika pripomoček
Simptom bolečina
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0