Prva stran - POIŠČITE IZDELEK

Mediblink termofor s prevleko ovčka 0,7 l M107 Nazaj

Mediblink 3830067460069 530174 530174
Šifra SKU: 530174
Mediblink termofor s prevleko ovčka 0,7 l M107
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
0,00 €
-0%
0,00 €

Mediblink termofor s prevleko ovčka 0,7 l M107 iz naravne, nazobčane gume vas greje dalj časa. Zagotavlja dolgotrajno in enakomerno oddajanje toplote.

Podrobnosti izdelka

Ojačan navoj preprečuje puščanje vode. Uporaba termoforja se priporoča pri pojavu mišičnih krčev ter ostalih težav, v primeru katerih se priporoča izvedba toplotne terapije.

Volumen termoforja je 0,7 litra

Uporaba in nega: Termoforja ne polnite z vrelo vodo. Napolnite do največ dveh tretjin prostornine. Termofor držite za vrat v pokončnem položaju in ga počasi napolnite, da se izognete pljuskanju vode. Če želite iz termoforja odstraniti ves zrak, ga nežno pritisnite ob ravno površino, dokler se na odprtini ne pojavi voda. Zamašek privijte dovolj tesno, da preprečite iztekanje. Dovolj je tako tesno, da ga lahko odvijete s prsti.

Opozorilo: 
TERMOFOR LAHKO POVZROČI OPEKLINE, ZATO SE IZOGIBAJTE DALJŠEMU STIKU S KOŽO.

Ne polnite ga z vodo iz vodovodnega sistema, saj lahko s tem izdelek predčasno uničite. Preprečite stik termoforja z vročimi površinami. Preprečite stik z oljem in mastjo. Kadar termoforja ne uporabljate, ga povsem izpraznite in shranjujte v suhem in hladnem prostoru brez zamaška. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne odlagajte ničesar na termofor. Redno preverjajte, če je zamašek morda obrabljen ali poškodovan. Termoforja ne smejo: uporabljati otroci brez nadzora odraslih, uporabljati invalidne osebe ali osebe, ki so občutljive na vročino. Termoforja ne smete uporabljati pri malih otrocih. Termofor ni igrača. Plastične vrečke so lahko nevarne. Da bi se izognili nevarnosti zadušitve, hranite ta izdelek izven dosega otrok.

Prolat d.o.o., Praproče 9a, 8210 Trebnje

Lastnosti

Vrsta izdelka Medicinski pripomoček
Oblika pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0