Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Defendyl Imunoglukan P4H FORTE, 10 kapsul Nazaj

Defendyl Imunoglukan 391312 391312 391312
Šifra SKU: 391312
Defendyl Imunoglukan P4H FORTE, 10 kapsul
InStock
Na zalogi
23,91 €
-0%
23,91 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni IMG®, vitamin C in cink. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Podrobnosti izdelka

 

•    Kratek opis
Defendyl-Imunoglukan P4H® FORTE kapsule so namenjene za kratkotrajno uporabo v času povečanih potreb organizma. So prehransko dopolnilo z naravnim patentiranim polisaharidom IMG® (300 mg), vitaminom C in cinkom, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema.

•    Dolg opis
Naravni polisaharid IMG® (kar 300 mg v eni kapsuli), optimalen odmerek vitamina C in dodatno še cink v priporočeni dnevni dozi. 

Splošno slabo počutje, utrujenost in izčrpanost so znaki, ki nam prvi povejo, da gre za padec odpornosti oziroma okužbo. Ob povečani aktivnosti imunskega sistema, kot je na primer akutna okužba dihal, nastane na milijone novih imunskih celic, pri čemer se poveča tudi potreba po vitaminu C in cinku. Naš imunski sistem se začne boriti proti okužbi, olajšanje pa je odvisno od moči in hitrosti imunskega odziva. V tem času je priporočljiva intenzivna podpora naravnemu imunskemu odzivu. 

IMG® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan) je naravni bioaktivni polisaharid, izoliran iz gobe bukov ostrigar (Pleurotus ostreatus). Njegova varnost je potrjena v številnih raziskavah, ki so objavljene v strokovni literaturi.
Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.
Defendyl-Imunoglukan P4H® FORTE je primeren tudi za diabetike in vegetarijance. Defendyl-Imunoglukan P4H® ne vsebuje glutena.

•    Navodila za uporabo/Priporočena uporaba
Defendyl-Imunoglukan P4H® FORTE je namenjen kratkotrajni uporabi v času povečane potrebe organizma. 
Jemljite 1 kapsulo na dan 5 zaporednih dni.

Kapsul ne žvečite. Vzemite jih s kozarcem vode in pogoltnite cele. Priporočamo vam, da Defendyl-Imunoglukan P4H® FORTE jemljete na prazen želodec zjutraj pol ure pred zajtrkom ali zvečer pred spanjem.
Defendyl-Imunoglukan P4H® FORTE je namenjen odraslim in otrokom od 12. leta. Primeren je tudi za diabetike in osebe z alergijami. Ne vsebuje glutena in laktoze. Kapsule so rastlinskega izvora in so primerne tudi za vegetarijance.

•    Opozorila
Defendyl-Imunoglukana P4H® FORTE ne smejo jemati bolniki s presajenimi organi. Bolniki, ki prejemajo imunosupresivno zdravljenje, lahko jemljejo Defendyl-Imunoglukan P4H® FORTE le po posvetu z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.
Kapsul ne jemljite, če ste alergični na katerokoli sestavino izdelka.
Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod 25 °C.

•    Glavne sestavine
IMG® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan), vitamin C, cink

•    Sestavine (INCI):
IMG® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan), vitamin C (kalcijev askorbat), kapsula (hidroksipropilmetil-celuloza), cink (cinkov bisglicinat), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), barvilo: rdeči železov oksid.

1 kapsula vsebuje: 
IMG® (beta-(1,3/1,6)-D-glukan)300 mg
Vitamin C160 mg (200 % PDV/RDA)
Cink10 mg (100 % PDV/RDA)

PDV/RDA - priporočeni dnevni vnos

Neto količina:
10 kapsul (6,5 g)

Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, Ljubljana, Slovenija

 

Lastnosti

Simptom imunski sistem
Vsebnost beta glukan, cink, vitamin C
Oblika kapsule
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0