Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Arthronal Medicinalis+, 90 kapsul Nazaj

372838 372838 372838
Šifra SKU: 372838
Arthronal Medicinalis+, 90 kapsul
InStock
Na zalogi
29,98 €
-0%
29,98 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Arthronal Medicinalis+ vsebuje tudi vitamin D, vitamin C, baker, mangan ter cink, ki imajo pomembno vlogo za normalno delovanje kosti ter pri nastajanju kolagena in vezivnih tkiv.

Podrobnosti izdelka


Arthronal vsebuje kompleks izbranih sestavin s sinergijskim delovanjem: MSM, glukozamin, plodove drevesa Terminalia chebula, hondroitin, hialuronsko kislino in folno kislino Arthronal Medicinalis+ vsebuje tudi vitamin D, vitamin C, baker, mangan ter cink, ki imajo pomembno vlogo za normalno delovanje kosti ter pri nastajanju kolagena in vezivnih tkiv.

Izdelek ne vsebuje umetnih arom. Izdelek ne vsebuje glutena, sladkorja, kvasa, soje in mleka.

Izdelano in testirano v EU ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave.

Farmacevtsko optimizirana sestava:

Metil sulfonil metan (MSM)
MSM (metil sulfonil metan), poznan tudi kot metil sulfon, je oblika organskega žvepla. Žveplo je za kalcijem in fosforjem tretji najbolje zastopani mineral v telesu. Prisotno je v vseh tkivih kot sestavni del vezivnega tkiva, približno polovico ga najdemo v mišicah, koži in kosteh. V izdelku Arthronal smo izbrali najčistejšo, najvarnejšo in najbolj obstojno obliko MSM-ja.

Glukozamin
Izdelek Arthronal vsebuje najnovejšo generacijo glukozamina, pridobljeno z inovativno in patentirano fermentacijsko tehnologijo. Glukozamin je pridobljen iz vira, ki ne povzroča alergij značilnih za glukozamin iz školjk in ne vsebuje gensko spremenjenih organizmov.

Terminalia chebula
Plodovi listnatega drevesa Južne Azije. Arthronal vsebuje klinično preizkušen izvleček zrelih plodov Terminalia chebula s standardizirano količino čebulinske in čebulagne kisline. Ne vsebuje z gensko spremenjenih organizmov.

Hondroitin sulfat
Je spojina, naravno prisotna v zunajceličnem matriksu.

Hialuronska kislina
Se nahaja v vezivnem tkivu in sklepih.

Vitamin C
Prispeva k normalni tvorbi kolagena za normalno delovanju kosti in hrustanca.

Cink
Prispeva k ohranjanju zdravih kosti.

Mangan
Prispeva k ohranjanju zdravih kosti in ima vlogo pri nastajanju vezivnega tkiva.

Baker
Ima vlogo pri nastajanju vezivnega tkiva.

Folna kislina
Ima vlogo za normalno delovanje imunskega sistema.

Vitamin D3
Pripomore k normalni absorbciji kalcija in fosforja ter normalni ravni kalcija v krvi. Ima vlogo pri ohranjanju normalnih kosti.

Uporaba:
Priporočeno odmerjanje in način uporabe:
V prvih 4-6 tednih priporočamo udarni odmerek šestih kapsul na dan, nato pa vzdrževalni odmerek treh kapsul dnevno. Dnevni odmerek kapsul lahko poljubno razporedite čez dan ali vzamete naenkrat. V prvih tednih priporočamo uživanje treh kapsul 2-krat dnevno.

Vsebnost:
Podatke o vsebnostih posamezni sestavin in priporolene dnevne vnose najdete /p>

Sestavine:
metil sulfonil metan (MSM); kapsula: hidroksipropil metil celuloza, titanov dioksid (barvilo); D-glukozaminijev hidroklorid; standardiziran izvleček Terminalia chebula (plod); sredstvo proti strjevanju: dikalcijev fosfat; polnilno sredstvo: mikrokristalna celuloza; natrijev hondroitin sulfat; vitamin C (L-askorbinska kislina); sredstvo proti strjevanju: magnezijeve soli maščobnih kislin; hialuronska kislina (natrijeva sol); sredstvi proti strjevanju:silicijev dioksid; cinkov oksid; manganov sulfat; vitamin D3 (holekalciferol); bakrov sulfat; folat (pteroilmonoglutamat).

Ne vsebuje glutena, kvasa, soje, mlečnih izdelkov, konzervansov in umetnih arom. 

Neto količina: 90 kapsul = 69,37 g

Opozorila:
V primeru dojenja, nosečnosti, preobčutljivosti ali alergij na katero izmed sestavin se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom.


Medicinalis d.o.o. je slovensko podjetje, ustanovljeno za proizvodnjo prehranskih dopolnil, živil za posebne zdravstvene namene, medicinske pripomočke in kozmetiko. Izdelki blagovne znamke Medicinalis se prodajajo v lekarnah, specializiranih trgovinah in preko spleta. Poslanstvo podjetja Medicinalis je zagotavljanje boljše kakovosti življenja vsem, ki skrbijo za svoje zdravje. V sodelovanju s strokovnjaki iz tujine strokovna skupina podjetja sledi novostim s področja znanosti, medicine in nutricizma. Blagovna znamka Medicinalis vsebujej učinkovito in inovativno kombinacjo sestavin. Surovine zanje se pridobivajo na evropskih trgih. Kakovost vseh izdelkov je testirana ob farmacevtskem nadzoru glede čistosti in sestave. Poskrbljeno je za sledenju sestavin od razvoja, izdelave in do končnega izdelka. Vsi proizvodi so proizvedeni v EU pod strogimi GMP standardi. Dobavitelj: Panakea d.o.o., Savska cesta 10, 1000 LJUBLJANA, e-mail: info@panakea.net Proizvajalec: Medicinalis d.o.o., Savska cesta 10, 1000 Ljubljana.

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0