Politika uporabe pištkotkov

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali kako so vaši osebni podatki obravnavani, se lahko brez zadržkov obrnete na naslov info@mb-lekarne.si.

Z veseljem vam bomo pomagali!

Varovanje zasebnosti podatkov
Lekarne Maribor (v nadaljevanju: ponudnik) zbira nekatere vrste informacij o obiskovalcih in kupcih (v nadaljevanju: uporabniki) v spletni lekarni mb-lekarne.si (v nadaljevanju: spletno mesto www.mb-lekarne.si). S to izjavo vam želimo pomagati razumeti vrste informacij, ki jih zbiramo ter način, kako se uporabljajo in delijo. Ta politika se uporablja le za podatke, zbrane na spletnem mestu www.mb-lekarne.si. Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti. 

Vse posredovane informacije so varovane pred vdorom tretjih oseb, kar uporbniku zagotavlja brezskrbno in nemoteno poslovanje s ponudnikom.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila. Z uporabo tega spletnega mesta po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Splošni podatki o brskanju po spletnem mestu
Splošni podatki o brskanju po spletnem mestu www.mb-lekarne.si: ko obiščete spletno mesto www.mb-lekarne.si, se zbirajo nekateri neosebni podatki, ki vključujejo vrsto in različico brskalnika, ki ga uporabljate, ponudnika storitev, katere vsebine radi prebirate in kako pogosto ste na spletnem mestu www.mb-lekarne.si. Zbrane informacije uporabljamo kot pomoč pri ugotavljanju težav s strežnikom, ter ugotavljanju, katera področja našega spletnega mesta so najbolj obiskana. To nam pomaga prilagoditi vsebino spletnega mesta potrebam in interesom naših spletnih obiskovalcev in nakupovalcev.

Prostovoljni osebni podatki
Zbiramo osebne podatke, kot so kot so vaše uporabniško ime, e-mail naslov, ime in priimek, naslov, ko se registrirate v spletno trgovino www.mb-lekarne.si ali se prijavite na e-novice.

Kako uporabljamo vaše informacije 
Informacije, zbrane na www.mb-lekarne.si, uporabljamo za naslednje namene:

1. Da bi razumeli potrebe in želje kupcev oz. uporabnikov in pripravili ustrezne vsebine.
2. Da bi lahko prilagodili naše spletno mesto pričakovanjem kupcev oz. uporabnikov.
3. Da svoje kupce oz. uporabnike spletnega mesta primerno in pravočasno obveščamo o novostih, akcijah in drugi zanimivi ponudbi.

Razkritje osebnih podatkov
Lekarne Maribor spoštujemo vašo zasebnost in se zavezujemo, da bomo vaše osebne podatke, pridobljene prek spletnih obrazcev na spletnem mestu www.mb-lekarne.si skrbno varovali v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in Pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.

Zavezujemo se, da vaših osebnih podatkov ne bomo zlorabljali, posredovali, posodili ali prodali tretji osebi, brez predhodnega obvestila in pridobitve pisnega soglasja posameznika. Informacije o posamezniku bomo obdelovali zgolj v okviru namenov zbiranja, kot je navedeno v zgoraj.

Ker obstajajo na spletnem mestu www.mb-lekarne.si določene povezave na druga spletna mesta, ki niso v nikakršni povezavi z Lekarne Maribor, ne prevzemamo nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh, drugih spletnih mestih. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne napake, ki so posledica posredovanja napačnih podatkov ob izpolnjevanju spletnih obrazcev na spletnem mestu www.mb-lekarne.si.

Uporaba piškotkov

Spletno mesto www.mb-lekarne.si uporablja orodje Google Analytics, ki ga je izdelala družba Google, Inc. ("Google") in je namenjeno spremljanju in analiziranju obiska tega spletnega mesta. Google Analytics uporablja t.i. piškotke, ki so v obliki besedilnih datotek naloženi na vaš računalnik in spletnemu mestu omogočajo analizo njegove uporabe. Informacije o vašem načinu uporabe tega spletnega mesta bodo skupaj z vašim IP naslovom prenesene in shranjene na Googlovih strežnikih v Združenih državah Amerike.

Google bo te informacije uporabljal z namenom ocenjevanja uporabe spletnega mesta, pripravo poročil o aktivnostih spletnega mesta za lastnike spletnega mesta in za zagotavljanje ostalih storitev povezanih z aktivnostmi spletnega mesta in spletno uporabo. Google te informacije lahko posreduje tudi tretjim osebam, kot je to zakonsko zahtevano oziroma, ko tretje osebe obdelujejo podatke v Googlovem imenu. Google vašega IP naslova ne bo povezoval z nobenimi drugimi podatki, ki jih poseduje. Uporabi piškotkov se lahko izognete s pomočjo posebnih nastavitev v vašem spletnem brskalniku, vendar tovrstne nastavitve lahko onemogočajo pravilno in popolno delovanje spletnega mesta. Z uporabo/obiskom tega spletnega mesta izjavljate, da se strinjate, da se podatki o vaši uporabi zbirajo in obdelujejo na zgoraj opisan način.
Kakršnokoli spremembo izjave o varovanju zasebnosti bomo objavili na tem mestu.