slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Paragin, oralna raztopina, 20 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 7,14 €
Kratek opis:
Tinktura paragin se priporoča za nego ustne votline, pri majavosti zob, težavah z obzobnimi tkivi in ustno sluznico, dlesni in otiščancih zaradi protez.
Cena: 7,14 €

Opis izdelka

Paragin tinktura se uporablja za nego in vzdrževanje higiene ustne votline. Priporoča se uporaba ob problemih z dlesnimi, pri otišancih in odrgninah zaradi zobnih protez, pri majavosti zob in za izboljšanje ustnega zadaha. Redne masaže in kopeli s Paragin tinkturo (večkrat dnevno ali po večjih obrokih) krepijo ustno sluznico in dlesni ter tako prispevajo k negi in zdravju ustne votline.

Uporaba:
Tinkturo lahko uporabljamo na več načinov. Na zobno ščetko s pasto kanemo nekaj kapljic (3-5) tinkture in hkrati s čiščenjem zob izvedemo še masažo dlesni. Možna je uporaba ustne kopeli, ki jo pripravimo tako, da v pol kozarca mlačne vode kanemo okrog 10-15 kapljic tinkture in premešamo. S tako pripravljeno kopeljo oplaknemo in spiramo usta (žvrkljamo in grgramo) večkrat dnevno.

Ustna voda je zelo primerna za vzdrževanje ustne higiene pri kadilcih, lahko pa jo uporabljamo tudi v prhah za čiščenje zob.

Shranjevanje:
Shranjujte zaprto pri temperaturi do 25°C in zaščiteno pred neposredno sončno svetlobo. Shranjujte nedosegljivo otrokom!

Sestavine (INCI):
Alcohol, Aqua, Salvia Officinalis Leaf Ext., Potentilla Erecta Rhizoma Ext., Acorus Calamus Rhizoma Ext., Chamomilla Matricaria Flos Ext., Arnica Montana Flos Ext., Juglans Regia Folium Ext., Gentiana Lutea Radix Ext., Pimpinella Anisum Fructus Ext., Tilia Cordata Folium Ext., Turpentine, Peppermint Oil, D-Limonene, Linalool.

Rok uporabe in stabilnost po odprtju
Rok uporabnosti je odtisnjen na steklenički.
Priporoča se, da se tinktura po odprtju uporabi v času do 3 mesecev.

Dobavitelj: Koželj d.o.o. Dob Vegova ulica 12 1233 Dob, Slovenija, e-mail: info@kozelj.net

Proizvajalec: Koželj d.o.o. Dob Vegova ulica 12 1233 Dob, Slovenija, e-mail: info@kozelj.net

Dodatne informacije

Neto količina 20 ml
Blagovna znamka Kozelj
Mesto uporabe dlesni, sluznica, usta
Oblika tekočina, ustna voda