slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Nuxe MEN Gel de Rasage Anti-Irritations, gel za britje, 150 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 9,96 €
Kratek opis:
Gel za britje proti razdraženi koži, 150 ml
Hipoalergen
Cena: 9,96 €

Opis izdelka

Delovanje narave
Hipoalergeni gel za britje omogoča natančno britje in varuje vašo kožo pred razdraženostjo.

Dragocene koristi za kožo
Natančno britje: 80%*
Omeji možnost razdraženosti kože: 74%*
Koži zagotavlja udobje: 80%*

*Test uporabnosti izpeljan pod dermatološkim nadzorom na 20 prostovoljcih v 21 dneh - % prostovoljcev, ki se strinjajo s trditvijo.

Edinstvene aktivne sestavine
Gel za britje izboljša natančnost britja, saj njegova tekstura olajša drsenje britvice po koži. Gel obnavlja hidrolipidni film vaše kože (sandalovina in plutovec). Privzdigne dlake, s čimer omogoča britvici, da jih lažje odstrani, s tem pa zmanjša možnost vraščenih dlak (derivat uree). Koža je ponovno prožna in voljna (rastlinski glicerin).

Ali je primerno zame?
Gel za britje je hipoalergen, zato je zmanjšana možnost pojava alergij na izdelek.

NUXE MEN nasveti
Da bi zmehčali dlake in izboljšali britje, hkrati pa kožo še bolje obvarovali pred razdraženostjo, pred uporabo gela za britje na obraz nanesite Huile Prodigieuse® suho olje.  

Gel za britje hranite izven dosega otrok. Doza je pod tlakom. Ne izpostavljajte je sončni svetlobi in temperaturi višji od 50 °C. Embalaže ne luknjajte in sežigajte, niti ko je ta že prazna. Vsebine ne pršite proti ognju ali vnetljivim snovem. Izdelka ne uporabljajte v nobene druge namene, pač pa le za namene, za katere je izdelan. Vsebuje 5,5% vnetljivih snovi.

Lepotni ritual
Stekleničko dobro pretresite, nato nanesite majhno količino gela na vlažen obraz. Zmasirajte, da se gel speni, nato obrijte kožo kot običajno. Po britju izperite peno z vodo.

Dodatne informacije

Neto količina 150 ml
Blagovna znamka Nuxe Men
Mesto uporabe obraz
Oblika gel