slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

NoAcid tablete, 30 orodisperzibilnih tablet

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 10,99 €
Kratek opis:

Noacid orodisperzibilne tablete je medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem. Uporablja se za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice.

Cena: 10,99 €

Opis izdelka

TAKOJŠEN UČINEK - AKTIVNE NARAVNE UČINKOVINE

  • Zaščiti želodčno sluznico in sluznico požiralnika
  • Zmanjša pekoč občutek
  • Nevtralizira želodčno kislino
  • Zavira refluks
  • Ščiti želodec


Noacid orodisperzibilne tablete je medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem.

Uporablja se za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice. Namenjen je odpravljanju gastroezofagealnega refluksa, saj zmanjša simptome kot so kisli refluks, zgaga, refluks želodčne vsebine zaradi slabe prebave, refluksni ezofa-gitis, kašelj, hripavost, in zmanjšuje težave katerih glavni ali stranski vzrok je želodčni refluks.

Zaradi vzajemnega delovanja sestavin, ki tvorijo aktivno zaščito želodčne sluznice in sluznice požiral-nika, Noacid orodisperzibilne tablete deluje kot lokalna mehanska zaščita. Ta dopolnjuje fiziološko zaščito gastroezofagealne sluznice, hitro nevtralizira pekoč občutek, bolečino ter občutek težine.

Noacid orodisperzibilne tablete pripomore k preprečevanju razdraženosti želodca, ki je posledica psi-hofizičnega stresa, menjave letnih časov, neustreznega življenjskega sloga, jemanja nesteroidnih pro-tivnetnih zdravil, protibolečinskih sredstev in snovi, ki povzročajo razdražljivost.

Sestavine:
sredstvo za zgoščevanje: alginska kislina; sladilo: izomalt; suhi izvleček sladkega korena (Glycyrrhiza glabra, maltodekstrin); suhi izvleček sleza (Althaea officinalis, maltodekstrin); suhi izvle-ček slezenovca (Malva sylvestris, maltodekstrin); suhi izvleček koncentriranega gela aloje 200:1 (Aloe barbadensis); suhi izvleček kamilice (Matricaria chamomilla, maltodekstrin); sredstvi proti sprijema-nju: kalcijev karbonat, natrijev bikarbonat; stabilizator: gumi arabika, sredstvi proti sprijemanju: mag-nezijev stearat, silicijev dioksid; aroma; sladilo: sukraloza.

Navodilo za uporabo:
Priporoča se ena tableta vsaj eno do dve uri pred ali po jedi. Tableto pustite, da se počasi raztopi v ustih. Ponovno zaužite po potrebi, lahko tudi večkrat na dan.

Opozorilo:
Izdelka naj ne uživajo osebe, ki so preobčutljive ali alergične na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, daleč od toplotnih in svetlobnih virov. Hraniti nedosegljivo otrokom! Številka lota in uporabno naj-manj do sta odtisnjena na dnu ovojnine. Datum uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v ne-poškodovani embalaži. Ne uporabljajte z drugimi medicinskimi pripomočki ali zdravili, ne da bi se predhodno posvetovali z zdravnikom. Ker je na voljo premalo znanstvenih podatkov, ki bi podpirali uporabo Noacida v nosečnosti, je priporočljivo, da se pred uporabo medicinskega pripomočka posve-tujete z zdravnikom.

Stranski učinki:
Noacid orodisperzibilne tablete uporabniki dobro prenašajo, stranski učinki niso znani. V primeru prevelikega odmerjanja se lahko pojavi driska.

Neto količina:
30 tablet (1 tableta po 1g).

Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 30 tablet (30 g)
Blagovna znamka Pharmalife
Vsebuje izvleček kamilice, kalcij, kalcijev karbonat, magnezij, maltodekstrin
Mesto uporabe sluznica, želodec
Oblika medicinski pripomoček, tablete