Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Thealoz duo gel, gel kapljice za oko, 30 enoodmernih vsebnikov po 0,4 g Nazaj

Thea 519235 519235 519235
Šifra SKU: 519235
Thealoz duo gel, gel kapljice za oko, 30 enoodmernih vsebnikov po 0,4 g
InStock
Na zalogi
17,96 €
-0%
17,96 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Thealoz Duo Gel za suho oko je najboljša rešitev za vse, ki potrebujejo dolgotrajno lajšanje simptomov suhega očesa. Vsebuje edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja suho oko.

Podrobnosti izdelka

Thealoz Duo Gel za suho oko je najboljša rešitev za vse, ki imajo suhe, razdražene in utrujene oči. Vsebuje edinstveno kombinacijo, ki vlaži, ščiti in obnavlja površino suhega očesa. Dodano ima posebno snov – karbomer, ki mu omogoča podaljšano delovanje. Zaradi tega Thealoz Duo Gel dolgotrajno lajša simptome suhega očesa. Gel je na voljo v enoodmernih vsebnikih in je brez škodljivih konzervansov.

Thealoz Duo Gel je je priročen za uporabo tako za mlajše kot starejše osebe. Še posebej je primeren za uporabo pred spanjem in se tako odlično dopolnjuje s Thealoz Duo kapljicami.

Kako deluje Thealoz Duo Gel?
Thealoz Duo Gel vsebuje edinstveno kombinacijo hialuronske kisline, trehaloze in karbomera. Hialuronska kislina neguje in vlaži, trehaloza pa ščiti in obnavlja površino oči. Karbomer je v Thealoz Duo Gel dodan zato, da podaljša njegovo delovanje. Na ta način dolgotrajno lajša simptome suhega očesa. Thealoz Duo Gel je hipotoničen in tako še dodatno ugodno deluje na vlažnost vaših oči.

Thealoz Duo Gel deluje v vseh točkah začaranega kroga suhega očesa:

  • Zmanjša izhlapevanje solznega filma in stabilizira solzni film,
  • vzpostavi osmotsko ravnovesje solz in celic,
  • obnavlja in zaščiti celice na očesni površini pred poškodbami,
  • zaščiti celice na očesni površini pred izsušitvijo, ki lahko vodi v propad celic,
  • zmanjšuje vnetne procese na očesni površini.


Thealoz Duo Gel ne vsebuje škodljivih konzervansov. Pomembno je vedeti, da lahko gel s konzervansi dodatno poslabša simptome in znake suhega očesa ter poškoduje površino vaših oči.

Kdaj uporabiti Thealoz Duo Gel?
Thealoz Duo Gel je še posebej primeren za uporabo zvečer pred spanjem in se odlično dopolnjuje s Thealoz duo kapljicami. Tudi v primeru sočasne terapije z drugimi kapljicami ali po operacijah na očeh je priporočljivo uporabljati gel za suhe oči, saj se ga lahko vkapava manj pogosto.

Kako uporabljati Thealoz Duo Gel?
Thealoz Duo Gel je na voljo v enoodmernih vsebnikih, ki ne vsebujejo konzervansov, kar še posebej ugodno deluje na očesno površino. Ena škatla Thealoz Duo Gela vsebuje 30 enoodmernih vsebnikov. Uporabniki kontaktnih leč morajo pred uporabo gela leče odstraniti oziroma jih lahko uporabljajo 30 minut po vkapavaju gela v oko.

Nvodilo za uporabo:
1 kapljica gela v vsako oko od 2 do 4-krat na dan. Ker je ta pripravek v obliki gela, je še posebej primeren za uporabo zvečer tik pred spanjem.

Opozorilo:
Enoodmerne vsebnike shranjujte v originalni ovojnini za zagotovitev zaščite pred svetlobo. Odprte vsebnike takoj po uporabi zavrzite. ZA LOKALNO UPORABO. ZA OKO. SHRANJUJTE NEDOSEGLJIVO OTROKOM

Neto količina:
30 enoodmernih vsebnikov po 0,4 g

Dobavitelj:
INSPHARMA d.o.o., Vodovodna cesta 101, 1000 Ljubljana, Slovenia

Lastnosti

Simptom draženje, vnetje
Uporaba oči, sluznica
Oblika kapljice, medicinski pripomoček, gel
Mestouporabe sluznica, oči
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0