slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

LRP Redermic Pure Vitamin C10 serum, 30 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 35,08 €
Kratek opis:

Obnovitveni serum proti staranju kože z visoko koncentracijo čistega vitamina C, salicilno kislino, pomirjujočim Neurosensinom in fiziološko pH-vrednostjo kože, ki razkrije popoln sijaj tudi občutljive kože.

Cena: 35,08 €

Opis izdelka

PURE VITAMIN C10 je nov, obnovitveni serum proti gubam, ki vsebuje čisti vitamin C, s katerim tudi občutljivi koži vrača popoln sijaj! Ta izdelek je zdaj vaš glavni zaveznik proti gubicam, izgubi sijaja in neenakomerni teksturi kože; ta postane v trenutku mehkejša, bolj vlažna in sijoča, tanke linije pa se vidno zmanjšajo. Preobrazba vaše kože je popolna, njena tekstura in ten delujeta gladko in usklajeno, njen sijaj
je poln.
Poleg čistega vitamina C, ki igra pomembno vlogo pri zadrževanju vlage in izboljševanju sijaja, vključuje aktivna in optimalna koncentracija sestavin v PURE VITAMIN C10 serumu tudi salicilno kislino, ki pripomore k odstranjevanju odmrlih celic, in neurosensin, ki deluje pomirjujoče. Po opravljenih preizkusih izdelka je nič manj kot 71 odstotkov vprašanih izrazilo mnenje, da so postale tanke linije manj izrazite in ton kože svetlejši; 84 odstotkov jih poudarja, da zagotavlja izdelek koži zdrav sijaj, medtem ko jih 87 odstotkov meni, da je tekstura kože finejša.

PURE VITAMIN C10 predstavlja še eno od inovativnih formul iz laboratorijev La Roche-Posay, osredotočenih na boj proti znakom staranja – pa naj bodo slednji posledica staranja kože ali zunanjih vplivov, kot sta stres in onesnaženje. Tako je ena vodilnih svetovnih znamk s področja dermatologije predstavila Hyalu B5 serum – prvi izdelek La Roche-Posay za nego kože proti gubam, ki zmanjša pojav znakov staranja in vidnost gub do te mere, da je obraz videti svež in čvrst. S pomočjo visoke koncentracije dveh vrst čiste hialuronske kisline, vitamina B5, madecassoside in termalne vode La Roche-Posay zagotavlja ta izdelek intenzivno polnjenje in obnavljanje kože.
Z vsemi svojimi inovacijami želi podjetje La Roche-Posay dopolniti vašo vsakodnevno rutino nege tako, da ob pogledu v ogledalo ne vidite le znakov utrujenosti, temveč svež in življenja poln obraz, ne glede na njegovo občutljivost. Čas je, da s PURE VITAMIN C10 odkrijete njegov popolnoma nov sijaj!

 

Dodatne informacije

Blagovna znamka La Roche-Posay
Vsebuje salicilna kislina, vitamin C
Mesto uporabe obraz
Oblika serum