slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Lactogyn vaginalni gel, 50 g

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 11,01 €
Kratek opis:

Vaginalni gel Lactogyn gel v tubi z nanašalnikom je sredstvo, ki pospeši vlaženje spolovila in preprečuje nelagoden občutek, ki ga povzroča suha nožnica ter zagotavlja njeno dolgotrajno in optimalno vlažnost. Je nežen, njegova uporaba ni škodljiva.


 

Cena: 11,01 €

Opis izdelka

Namen in način uporabe

Vaginalni gel Lactogyn je sredstvo, ki pospeši vlaženje spolovila.

Gel preprečuje nelagoden občutek, ki ga povzroča suha nožnica ter zagotavlja njeno dolgotrajno in optimalno vlažnost. Je nežen, njegova uporaba ni škodljiva.

Vzroki za suhost območja spolovil so različni. Suhost se običajno pojavlja v klimakteriju, ko se pri ženskah zmanjša količina ženskih hormonov v telesu. Pojav je pogost tudi v obdobju po meni in pri starejših ženskah. Vendar suhost nožnice in zunanjega spolovila ni redek pojav niti pri mlajših ženskah. Običajno se pojavi kot posledica različnih telesnih in duševnih pritiskov, nezadovoljstva in močnega stresa. Zaradi suhosti spolovila in morebitnih bolezenskih znakov, ki se ob tem pojavijo, imajo lahko ženske med spolnim odnosom neprijeten občutek. V nasprotju s tem pa lahko intimni odnosi spet postanejo prijetni in zadovoljivi, če nožnico namažemo z gelom.

Suhost nožnice in zunanjega predela spolovila izgine takoj po nanosu gela Lactogyn, hkrati pa dobimo občutek vlažnosti in gladkosti. Gel ne pušča madežev na oblačilih in ga zlahka izperemo z vodo.

Na opran prst stisnemo malo gela Lactogyn in ga nanesemo po spolovilu.

Za nanašanje gela globlje v nožnico uporabimo priloženi nanašalnik, katerega polnimo tako, da ga pritrdimo na odprtino tube in vanj iztisnemo malo gela. Nanašalnik snamemo s tube, ga vstavimo v nožnico in iztisnemo vanjo gel. Namenjen je za večkratno uporabo. Po uporabi ga operemo v mlačni vodi, dobro obrišemo in hranimo na suhem mestu.

Lactogyn gel lahko v tankem sloju nanesemo tudi na moški ud ali na zunanjo stran kondoma, uporaben pa je tudi za lažje vstavljanje tamponov, rektalnih termometrov in klistirja.

Opozorilo:
Uporaba gela ne draži kože. V primeru preobčutljivosti za gel se posvetujete s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

Rok uporabnosti:
Je natisnjen na ovojnini. Gela ne smemo uporabljati po pretečenem roku uporabnosti.

Način shranjevanja:
Izdelek shranjujemo pri temperaturi do 25 °C, tubo dobro zapremo. Hranimo nedosegljivo otrokom.

Neto količina:
50 g

Jadran - galenski laboratorij d.o.o. Ljubljana, Litostrojska cesta 46 A, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Dodatne informacije

Neto količina 50 g
Blagovna znamka Jgl
Vsebuje kalij, mlečna kislina, voda
Mesto uporabe sluznica
Oblika gel