slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Kelp, 120 tablet

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 8,26 €
Kratek opis:

Tablete Kelp A. Vogla so prehransko dopolnilo iz rjavih morskih alg. So bogat vir naravnega joda.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Cena: 8,26 €

Opis izdelka

Jod pripomore k normalni proizvodnji ščitničnih hormonov in delovanju ščitnice. Poleg tega je pomemben tudi za normalno rast otrok.

Jod organskega izvora (pridobljen iz rjavih morskih alg, lišajev, vodne kreše, bršljana in morskih rib) naj bi se v primerjavi z anorganskim, kemično čistim kalijevim jodidom v telesu lažje presnavljal.

Sestavine:
celuloza (polnilo), prah iz rjave alge Macrocystis pyrifera (15 %), koruzni škrob, modificiran škrob, sojina moka (razmaščena in očiščena) ter hidrogenirano olje iz semen bombaževca.

Ena tableta vsebuje 50 μg joda (33 % priporočenega dnevnega vnosa).

Navodilo za uporabo:
Odrasli in otroci, starejši od 11 let:  zaužijte trikrat dnevno po eno tableto pred jedjo.

S tem boste zaužili 150 μg joda dnevno, kar ustreza 100 odstotkom priporočenega dnevnega vnosa. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne smete prekoračiti. 

Običajno potrebo organizma po jodu (150–200 μg na dan) zadostimo že s prehrano (še posebej z ribami) in jodirano kuhinjsko soljo.

Pakiranje:
120 tablet

Proizvaja:
Bioforce AG, Rogwill, Švica

Dobavitelj:
Farmedica, Leskoškova cesta 12, 1000 Ljubljana

 

Dodatne informacije

Neto količina 30 g (120 tablet)
Blagovna znamka A.Vogel
Oblika tablete