slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Imunoglukan P4H ACUTE, 5 kapsul (1+1 GRATIS)

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 13,81 €
Kratek opis:

Imunoglukan P4H ACUTE je prehransko dopolnilo v kapsulah z Imunoglukanom (300 mg), vitaminom C in cinkom, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema. 

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Cena: 13,81 €

Opis izdelka

Imunoglukan P4H ACUTE vsebuje trikratni odmerek naravnega Imunoglukana (kar 300 mg v eni kapsuli), optimalen odmerek vitamina C in dodatno še cink v priporočeni dnevni dozi. Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

V prvih dneh akutne okužbe se uravnan imunski sistem aktivira, kar pomeni nastanek milijonov novih imunskih celic, telo pa takrat potrebuje več mikrohranil, beljakovin, vitaminov in mineralov.

Sestava:

  • 1 kapsula vsebuje: 300 mg Imunoglukana, 160 mg vitamina C in 10,0 mg cinka.
  • Imunoglukan je naravni bioaktivni polisaharid (beta-(1,3/1,6)-D-glukan), izoliran iz gobe bukov ostrigar (Pleuratus Ostreatus).
  • Vitamin C ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima tudi vlogo pri nastajanju kolagena za normalno delovanje hrustanca, kože, kosti, zob, dlesni in žil. Prispeva k sproščanju energije pri presnovi, k delovanju živčnega sistema, k normalnemu psihološkemu delovanju. Povečuje tudi absorbcijo železa in prispeva k obnovi reducirane oblike vitamina E.
  • Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože, kosti, las in nohtov ter pri ohranjanju vida. Ima vlogo pri sintezi DNK, pri presnovi kislin in baz, ogljikovih hidratov, maščobnih kislin in mikrohranil.


Navodila za uporabo:

Imunoglukan P4H ACUTE je namenjen kratkotrajni uporabi v času povečane potrebe organizma. 

Jemljite 1 kapsulo na dan  5 zaporednih dni.

Kapsul ne žvečite. Vzemite jih s kozarcem vode in pogoltnite cele. Priporočamo vam, da Imunoglukan P4H ACUTE jemljete na prazen želodec zjutraj pol ure pred zajtrkom ali zvečer pred spanjem.

Imunoglukan P4H ACUTE je namenjen odraslim in otrokom od 12. leta. Primeren je tudi za diabetike in osebe z alergijami. Ne vsebuje glutena in laktoze. Kapsule so rastlinskega izvora in so primerne tudi za vegetarijance.

Opozorila:
Imunoglukana P4H ACUTE ne smejo jemati bolniki s presajenimi organi. Bolniki, ki prejemajo imunosupresivno zdravljenje, lahko jemljejo Imunoglukan P4H ACUTE le po posvetu z zdravnikom. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Kapsul ne jemljite, če ste alergični na katerokoli sestavino izdelka.

Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25°C.

Glavne sestavine:
Imunoglukan (beta 1,3-1,6 D glukan), vitamin C, cink

Sestavine:
Imunoglukan, vitamin C (kalcijev askorbat), kapsula (hidroksipropilmetil-celuloza), cink (cinkov bisglicinat), sredstvo proti sprijemanju (magnezijev stearat), barvila: rdeči železov oksid, titanov dioksid

Neto količina:
5 kapsul, 1+1 GRATIS

Medis, d.o.o., Brnčičeva 1, Ljubljana

 

Dodatne informacije

Količina sestavin
1 kapsula vsebuje:  
Imunoglukan 300 mg
Vitamin C 160 mg (200% PDV/RDA)
Cink    10 mg (100% PDV/RDA)

PDV/RDA - priporočen dnevni vnos

Neto količina 3,3 g (5 kapsul)
Blagovna znamka Imunoglukan
Vsebuje beta glukan, cink, vitamin C
Oblika kapsule