slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Hansaplast Don't Worry, barvni obliži v škatlici, 16 obližev

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 2,51 €
Kratek opis:

Povsem nova linija barvnih obližev je zasnovana, da odraža vaše razpoloženje, oblačila in osebnost, ter vas opominja na najpomembnejšo stvar v življenju: Ne skrbi in bodi srečen!

Cena: 2,51 €

Opis izdelka

Tvoj obliž – tvoj stil!
Poiščite svoj stil med visokokakovostnimi modnimi obliži in izberite najprimernejšega, ki bo rano zaščitil v vašem slogu!

Omejena serija obližev:
Tvoj obliž - tvoj stil! Obarvajte svoje življenje z novimi obliži »Don't Worry« in »Be Happy«. Oskrba majhnih vsakdanjih ran je lahko prav zabavna! Polepšajte si dan z našimi trendovskimi obliži in ostanite modni!

Pastelna barvna paleta z elegantnimi kovinskimi elementi vam podari kanček elegance.

Izberite svoj najljubši obliž v široki ponudbi modnih vzorcev glede na svoja oblačila in razpoloženje!

Zaščito, ki ji zaupate, vam zagotavlja Hansaplast. Barve so varne, obliže pa je mogoče neboleče odstraniti. Material je prožen in vodoodporen, da zaščiti rane.

Navodilo za uporabo:

  • Prvi pogoj za optimalno celjenje je povsem čista rana. Rano očistite s Hansaplast sprejem za rane, da preprečite okužbo. Ko se krvavitev ustavi, sprej razpršite z razdalje približno 10 cm na celotno rano, da odstranite vso umazanijo in vidne delce. Po potrebi ponovite. Nato nežno osušite kožo in območje okrog rane.
  • Drugi korak je zaščita rane pred umazanijo in bakterijami, da omogočite nemoteno celjenje. Rano prekrijte s Hansaplast obližem, ki pa ga ne smete preveč raztegniti. Priporočamo, da obliž pustite na rani najmanj dva dni.
  • Pomagajte rani, da se varno in hitro zaceli, ter zmanjšajte tveganje za nastanek brazgotine. Redno nanašajte Hansaplast mazilo za celjenje ran, dokler se rana popolnoma ne zaceli. Skrbno nanesite tanek sloj enkrat do dvakrat dnevno.  Poskrbite, da odprtina tube ne pride v stik z rano. Nanos redno ponavljajte, dokler se rana popolnoma ne zaceli. Hansaplast mazilo za celjenje ran se lahko uporablja na odprtih, majhnih površinskih ranah v kateri koli fazi procesa celjenja. Po potrebi lahko rano prekrijete s Hansaplast barvnim obližem ali standardnim obližem, kot so klasični, elastični in univerzalni obliži ter obliži za občutljivo kožo. Vsak obliž lahko uporabite samo enkrat.


Natančno preberite navodila za uporabo, ki so navedena na embalaži naših izdelkov. Vsak obliž lahko uporabite samo enkrat.

Velikosti:
19 x 72 mm, 16 obližev

Beiersdorf d.o.o. Letališka cesta 32 1000 Ljubljana Slovenija

 

Dodatne informacije

Neto količina 16 obližev
Blagovna znamka Hansaplast
Vsebuje celjenje ran, sol
Mesto uporabe noge, roke, stopala
Oblika medicinski pripomoček, obliži