slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Eau Thermale Avène Tolérance Extrême losjon za čiščenje, 200 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 24,27 €
Kratek opis:
Avène Tolérance Extrême losjon za čiščenje, čisti in pomirja preobčutljivo, hiperreaktivno in k alergijam nagnjeno kožo. Izdelek je proizveden s Sterile Cosmetics tehnologijo.
Cena: 24,27 €

Opis izdelka

Avène Tolérance Extrême losjon za čiščenje, čisti in pomirja preobčutljivo, hiperreaktivno in k alergijam nagnjeno kožo. Izdelek je proizveden s Sterile Cosmetics tehnologijo: novim standardom proizvodnje, edinim te vrste na svetu, ki omogoča proizvodnjo izdelkov brez parabenov, emulgatorjev, dišav, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija preobčutljivi koži zagotavlja popolno varnost. Nega, ki spoštuje fiziologijo kože in vključuje: 1) FIZIO-KOMPATIBILNE SESTAVINE, ki oponašajo sestavo kože, 2) FIZIO-KOMPATIBILNO TEKSTURO, ki se popolnoma prilega koži, 3) koncept STERILNE KOZMETIKE, revolucionarne novosti v negi kože, ki se osredotoča le na tisto, kar je bistveno. Novi standard proizvodnje, edinim te vrste na svetu, ki omogoča proizvodnjo izdelkov brez parabenov, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija preobčutljivi koži zagotavlja popolno varnost. Vsebuje samo nujno potrebne sestavine, katere zadovoljujejo fiziološke potrebe kože: vsaka sestavina je izbrana zaradi njenih kozmetičnih kvalitet in visoke tolerance. Rezultat: vaš izdelek za čiščenje kože ostane sterilen in zaščiten med celotnim rokom uporabe in ne vsebuje konzervansov v nobeni od oblik. Termalna voda Avène deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Vlaži, čisti in pomirja z velikim spoštovanjem do kože.

Navodilo za uporabo
Zjutraj in zvečer s krožnimi gibi blazinic prstov nanesite na kožo. Nežno, odstranite nečistoče in ličila s pomočjo blazinice vate, brez drgnjenja. Izdelka ni potrebno izpirati. Po čiščenju na kožo nanesite Tolérance Extrême izdelek za nego, glede na tip kože. Nežno stisnite tubo, da dobite potrebno količino izdelka. Po uporabi in pred zaprtjem odstranite višek izdelka okoli odprtine tube.
Avène Tolérance Extrême losjon za čiščenje kože je popoln izdelek za preobčutljivo, hiperreaktivno in k alergijam nagnjeno kožo, kot tudi za vse tiste, ki si želijo varen izdelek za čiščenje kože in odstranjevanje ličil.

Sestavine (INCI):
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, CYCLOHEXASILOXANE, SODIUM CARBOMER, WATER (AQUA).


Neto količina:

200 ml

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Dodatne informacije

Navodilo za uporabo Zjutraj in zvečer s krožnimi gibi blazinic prstov nanesite na kožo. Nežno, odstranite nečistoče in ličila s pomočjo blazinice vate, brez drgnjenja. Izdelka ni potrebno izpirati. Po čiščenju na kožo nanesite Tolérance Extrême izdelek za nego, glede na tip kože. Nežno stisnite tubo, da dobite potrebno količino izdelka. Po uporabi in pred zaprtjem odstranite višek izdelka okoli odprtine tube.
Sestavine: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), GLYCERIN, MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM), CYCLOPENTASILOXANE, GLYCERYL STEARATE, CYCLOHEXASILOXANE, SODIUM CARBOMER, WATER (AQUA).
Neto količina 200 ml
Blagovna znamka Avene
Mesto uporabe obraz
Oblika losjon