slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Eau Thermale Avène stik za občutljiva področja z zelo visoko zaščito pred soncem SPF50+, 8 g stik

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 16,07 €
Kratek opis:
Avène stik za občutljiva področja z zelo visoko zaščito pred soncem SPF50+ je transparenten na koži. Zelo visoka zaščita za posebej občutljive predele kože obraza in telesa. Zelo vodoodporen. Širok spekter UVA- in UVB-zaščite. Fotostabilen. Brez parabenov.
Cena: 16,07 €

Opis izdelka

Avène stik za občutljiva področja z zelo visoko zaščito pred soncem SPF50+ je transparenten na koži in nemastne teksture za enostaven nanos. Zelo visoka zaščita za posebej občutljive predele kože obraza in telesa. Zelo vodoodporen. Širok spekter UVA- in UVB-zaščite. Fotostabilen. Brez parabenov. Vsebuje termalno vodo Avène, ki deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Avène stik za občutljiva področja z zelo visoko zaščito pred soncem SPF50+ z zelo širokim spektrom UV-zaščite z uporabo kombinacije ekskluzivnih sestavin, SunSitive zaščita: fotozaščitni kompleks je optimiziran, stabilen in učinkovit v daljšem obdobju. Pretokoferil ščiti kožo pred škodljivim delovanjem prostih radikalov. Bogata s termalno vodo Avène, ki deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Je transparenten na koži in nemastne teksture za enostaven nanos.

Navodilo za uporabo
Avène stik za občutljiva področja z zelo visoko zaščito pred soncem SPF50+ enakomerno razporedite na občutljive predele kože obraza in telesa, preden se izpostavite soncu. Nanos ponovite vsaki 2 uri, da boste ohranili zaščito, še posebej po kopanju, ob potenju ali brisanju z brisačo. Izogibajte se izpostavljanju soncu med 10. in 16. uro popoldne. Tudi ob uporabi fotozaščitnih izdelkov se ne izpostavljajte soncu prekomerno. Prekomerno izpostavljanje soncu predstavlja resno tveganje za zdravje. Uporabljajte oblačila za zaščito pred soncem (klobuk, sončna očala, majica). Dojenčki in majhni otroci se morajo izogibati izpostavljenosti soncu.
Avène stik za občutljiva področja z zelo visoko zaščito pred soncem SPF50+ je namenjen zaščiti občutljivih predelov obraza in telesa (uhlji, nos, ustnice, pigmentna znamenja) in sveže brazgotine. Za kožo, ki je preobčutljiva na sonce in ki jo sonce vedno opeče ter je izpostavljena intenzivnemu soncu.

Sestavine (INCI):
OCTYLDODECANOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, POLYETHYLENE, MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, HYDROGENATED CASTOR OIL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, SYNTHETIC WAX, BEESWAX (CERA ALBA), TITANIUM DIOXIDE [NANO], STEARYL STEARATE, AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), BHT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DECYL GLUCOSIDE, DIMETHICONE, FRAGRANCE (PARFUM), METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, WATER (AQUA), XANTHAN GUM.


Neto količina:

8 g stik

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Dodatne informacije

Navodilo za uporabo Avène stik za občutljiva področja z zelo visoko zaščito pred soncem SPF50+ enakomerno razporedite na občutljive predele kože obraza in telesa, preden se izpostavite soncu. Nanos ponovite vsaki 2 uri, da boste ohranili zaščito, še posebej po kopanju, ob potenju ali brisanju z brisačo. Izogibajte se izpostavljanju soncu med 10. in 16. uro popoldne. Tudi ob uporabi fotozaščitnih izdelkov se ne izpostavljajte soncu prekomerno. Prekomerno izpostavljanje soncu predstavlja resno tveganje za zdravje. Uporabljajte oblačila za zaščito pred soncem (klobuk, sončna očala, majica). Dojenčki in majhni otroci se morajo izogibati izpostavljenosti soncu.
Sestavine: OCTYLDODECANOL, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, POLYETHYLENE, MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, OCTOCRYLENE, HYDROGENATED CASTOR OIL, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, SYNTHETIC WAX, BEESWAX (CERA ALBA), TITANIUM DIOXIDE [NANO], STEARYL STEARATE, AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), BHT, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DECYL GLUCOSIDE, DIMETHICONE, FRAGRANCE (PARFUM), METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL, SILICA, TOCOPHERYL ACETATE, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, WATER (AQUA), XANTHAN GUM.
Neto količina 8 g stik
Blagovna znamka Avene sun
Vsebuje ZF 50
Mesto uporabe koža
Oblika stik