slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

DUCRAY HIDROSIS CONTROL antiperspirantna krema za dlani in podplate 48-ur, 50 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 12,62 €
Kratek opis:
Hidrosis Control antiperspirantna krema za dlani in stopala je namenjena ljudem s prekomernim potenjem dlani in stopal. Od 18. leta starosti dalje.
Cena: 12,62 €

Opis izdelka

Hidrosis Control antiperspirantna krema za dlani in stopala je namenjena ljudem s prekomernim potenjem dlani in stopal. Testirano na občutljivi koži. Brez alkohola in brez dišav.

Dolgotrajna antiperspirantna učinkovitost. Nevidna kremasta tekstura. Od 18. leta starosti dalje. Krema HIDROSIS CONTROL pomaga učinkovito in trajno preprečiti pretirano znojenje rok in nog. Vsebuje aluminijeve soli, ki učinkovito zmanjšajo potenje na zdravljenih območjih za 51% že po prvem nanosu. Zahvaljujoč sinergističnemu delovanju učinkovin omogoča tudi učinkovito absorbcijo znoja, nevtralizira neprijeten vonj in omejuje bakterijsko rast na površini kože.

Za vse tipe kože. Visoko tolerančna formula. Brez alkohola in brez dišav. Ne pušča belih sledi, nelepljiva kremasta tekstura. Od 18. leta dalje.

Navodilo za uporabo:
Nanašamo na čisto in osušeno kožo 1 krat dnevno 5 zaporednih dni, nato 2-3 krat na teden za vzdrževanje. Ne nanašamo na poškodovano kožo. Zmanjšuje in normalizira PREKOMERNO POTENJE (hiperhidrozo). Za dlani in stopala. Od 18. leta dalje.

Sestavine (INCI):
WATER (AQUA), CETEARYL ALCOHOL, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, 1,2-HEXANEDIOL, CETEARETH-20, TRIETHYL CITRATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, LYSINE, PEG-100 STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, ZINC RICINOLEATE

Neto količina:
50 ml

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Dodatne informacije

Navodilo za uporabo Nanašamo na čisto in osušeno kožo 1 krat dnevno 5 zaporednih dni, nato 2-3 krat na teden za vzdrževanje. Ne nanašamo na poškodovano kožo.
Sestavine: WATER (AQUA), CETEARYL ALCOHOL, ALUMINUM SESQUICHLOROHYDRATE, 1,2-HEXANEDIOL, CETEARETH-20, TRIETHYL CITRATE, CITRIC ACID, DIMETHICONE, GLYCERYL STEARATE, LYSINE, PEG-100 STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, ZINC RICINOLEATE
Neto količina 50 ml
Blagovna znamka Ducray
Mesto uporabe dlani, stopala
Oblika krema