slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Conprosta, 60 tablet

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 10,11 €
Kratek opis:

Conprosta tablete so prehransko dopolnilo za moške v zrelih letih.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 10,11 €

Opis izdelka

Tablete Conprosta so narejene skladno s standardom GAP iz čistega cvetnega prahu oljne repice, ki uspeva v neonesnaženem okolju tibetanske planote na nadmorski višini 3000 metrov.

Cvetni prah oljne repice vsebuje več kot 5000 encimov in koencimov, kar je brez primere v naravi. Encimi so nujni za obnovo tkiv, prebavo in za samo življenje. Cvetni prah je koncentriran vir esencialnih elementov in vsebuje vse v vodi topne vitamine, 22 aminokislin, 27 mineralov in vsebuje tudi veliko linolenske in linolejske maščobne kisline.

Ima vrsto pozitivnih učinkov. Uporablja se za izboljšanje telesnih funkcij in mentalnih sposobnosti, za večjo fizično moč, za dvig razpoloženja in uravnavanje holesterola. Priporoča se za moško spolnost, za povečanje libida, izboljšanje erekcije in pri težavah s prostato.

Prehransko dopolnilo Conprosta za moške v zrelih letih.

Navodilo za uporabo::
3 tablete 3-krat dnevno najmanj mesec dni, nato 3-krat 1 tableto dnevno najmanj dva meseca ali dlje.

Neto količina: 
60 tablet po 500 mg (34,14 g)

Opozorilo: 
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi do 25°C.

Distributer:
Urban Oprešnik s.p., Erjavčeva cesta 9, 3320 Velenje, Slovenija

 

Dodatne informacije

Neto količina 60 tablet (34,14 g)
Mesto uporabe prostata, sečila
Oblika tablete