Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

SOLGAR L-LIZIN 1000 MG, 50 tablet Nazaj

Solgar 387223 387223 387223
Šifra SKU: 387223
SOLGAR L-LIZIN 1000 MG, 50 tablet
InStock
Na zalogi
19,44 €
-0%
19,44 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Solgar L-Lizin vsebuje aminokislino L-lizin v prosti obliki hidroklorida, kar omogoča optimalno absorpcijo in izkoristek.

Podrobnosti izdelka

Solgar L-Lizin vsebuje L-Lizin, ki je esencialna aminokislina, kar pomeni, da je telo ne more sintetizirati samo in jo moramo zato nujno vnašati s prehrano ali s prehranskimi dopolnili.

Potrebna je za sintezo beljakovin v našem telesu ter je tako vključena v številne procese.Izdelek ne vsebuje soli, sladkorja, škroba, kvasa, soje, glutena, mlečnih sestavin, umetnih arom ali barvil.

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Navodila za uporabo:
Zaužijte 1 tableto na dan, priporočljivo med obrokom.

Sestava:

  V 1 tableti:
L-lizin (hidroklorid, v prosti obliki) 1000 mg

Sestavine:
L-lizin  (hidroklorid):  sredstvo  za  povečanje  prostornine:  mikrokristalinična  celuloza;  sredstvo  proti  sprijemanju:  maščobne  kisline;  zamrežena  celulozna  guma;  sredstvo  za   glaziranje:   hidroksipropil   metil   celuloza;   sredstvo  proti  sprijemanju:  silicijev  dioksid;  sredstvo  za  glaziranje:  glicerol  (iz  palmovega  in kokosovega olja).

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Neto količina:
50 tablet (75,1 g)

Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Vsebnost aminokisline
Oblika tablete
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0