Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

SOLGAR L-GLUTAMIN 500 MG, 50 kapsul Nazaj

Solgar 383961 383961 383961
Šifra SKU: 383961
SOLGAR L-GLUTAMIN 500 MG, 50 kapsul
InStock
Na zalogi
21,95 €
-0%
21,95 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje aminokislino L-glutamin v prosti obliki, ki je pridobljena iz naravnega vira, L-Glutamina, ki ga proizvaja bakterija Corynebacterium glutamicum.

Podrobnosti izdelka

Prehransko dopolnilo, ki vsebuje aminokislino L-glutamin v prosti obliki, ki je pridobljena iz naravnega vira, L-Glutamina, ki ga proizvaja bakterija Corynebacterium glutamicum.

L-glutamin je pogojno esencialna aminokislina, ki nastaja v organizmu iz glutaminske kisline in je  zelo zastopana v skeletnih mišicah, jetrih, možganih in želodcu.

Izdelek ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Navodilo za uporabo:
Zaužijte 1 kapsulo na dan, priporočljivo med obrokoma.

Sestava:

  v 1 kapsuli
L-glutamin 500 mg


Sestavine:
L-glutamin;  gostilo:  hidroksipropilmetil  celuloza  (kapsula);  sredstvo  za  povečanje  prostornine:  mikrokristalinična  celuloza;  sredstvi  proti  sprijemanju:  magnezijeve  soli  maščobnih kislin, maščobne kisline.

Opozorila:Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Neto količina:
50 kapsul (34 g)

Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Vsebnost aminokisline
Oblika kapsule
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0