Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-20%

SOLGAR BETA KAROTEN NARAVNI 7 MG, 60 kapsul Nazaj

Solgar 383856 383856 383856
Šifra SKU: 383856
SOLGAR BETA KAROTEN NARAVNI 7 MG, 60 kapsul
InStock
Na zalogi
24,09 €
-20%
19,27 €
24,09 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Prehransko dopolnilo vsebuje naravni vir beta karotena, izoliranega iz oceanske alge Duneliella salina, ter ostale karotenoide (alfa karoten, kriptoksantin, zeaksantin, lutein) za katere je značilno sinergistično delovanje.

Podrobnosti izdelka

Prehransko dopolnilo vsebuje naravni vir beta-karotena, izoliranega iz oceanske alge Duneliella salina, ter ostale karotenoide (alfa karoten, kriptoksantin, zeaksantin, lutein) za katere je značilno sinergistično delovanje.

Beta-karoten je prekurzor vitamina A. Vitamin A ima vlogo pri presnovi železa, prispeva pri ohranjanju zdravih sluznic in kože, ima vlogo pri ohranjanju vida, delovanju imunskega sistema in sodeluje pri specializaciji celic.

Solgar prehransko dopolnilo z beta karotenom ne vsebuje sladkorja, soli, škroba, kvasa, soje, glutena in mlečnih sestavin ter je formuliran brez uporabe umetnih arom ali barvil.

Navodilo za uporabo:
Priporočena dnevna količina je 1 kapsula na dan, priporočljivo med obrokom. 1 kapsula vsebuje 7 mg beta karotena.

Sestava:
 

 v 1 kapsuli
Mešani karotenoidi naravnega izvora (alge Dunaliella salina)47 mg
od tega: 
Beta karoten7 mg
 -Od tega Vitamin A/Retinol1,17 mg (146% PDV*)
Alfa-karoten331 mcg
drugi karotenoidi (kriptoksantin, zeaksantin, lutein)188 mcg

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
olje barvnega rumenika/žafrankino olje (Carthamus tinctorius); olivno olje; želatina; sredstvo za ohranjanje vlage: glicerol (iz palmovega olja); mešani karotenoidi; sredstvo za zgostitev (gostilo): rumen čebelji vosek

Opozorila:
Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja. V času nosečnosti in v primeru uživanja zdravil, se pred uporabo prehranskega dopolnila posvetujte z našim strokovnim osebjem. V primeru poškodbe notranje embalaže, prehranskega dopolnila ne uživajte. Shranjevati v dobro zaprti embalaži na suhem mestu pri temperaturi do 25°C. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Neto količina:
60 kapsul (49,62 g)

Salvus Med d.o.o., Jakšičeva ulica 2, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Uporaba koža, oči, sluznica
Oblika kapsule
Vrsta izdelka Prehransko dopolnilo
Vsebnost beta-karoten, vitamin A
Mestouporabe sluznica, koža, oči

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0