Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

VIDERMINA PREBIOTIC, čistilna pena, 150 ml Nazaj

Ganassini 8050444853344 843067 843067
Šifra SKU: 843067
VIDERMINA PREBIOTIC, čistilna pena, 150 ml
InStock
Na zalogi
13,97 €
-0%
13,97 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

VIDERMINA PREBIOTIC nežna intimna čistilna  pena s kislim (3,0 -3,5) pH za vsakodnevno umivanje. Nežno čisti in hkrati pomaga uravnotežiti lokalno mikrobiološko floro.

Podrobnosti izdelka

Deluje kot preventivna terapija, v primeru ponavljajočih se vaginitisov in vaginoz. Deluje kot podporna terapija v obdobju stresa in v času nosečnosti.

Vidermina Prebiotic je linija s kislim pH, za preventivno uporabo pred ponavljajočimi se vaginalnimi vnetji (vaginoze in vaginitisi). Vsebuje formulo za ponovno vzpostavitev ravnovesja vaginalne mikroflore, krepi moč in dejavnost ženski že LASTNIH Lactobacilusov (vnos zunanjih probiotikov-Lactobacilov, nima zanesljivega obstoja v novem okolju).

Formula, ki vsebuje prebiotik α-gluko-oligosaharid, mlečno kislino in je obogatena s pro-vitaminom B5, pomaga uravnotežiti vaginalno floro in vaginalni pH ter omejuje razvoj patogenih mikroorganizmov. Hkrati tudi pomirja in ščiti.

 Pena se priporoča:

  • za preventivo oz. preprečevanje bakterijskih in/ali glivičnih okužb.
    Če so že prisotni znaki vnetja (srbenje, pekoč občutek, povečan izcedek, obloge, slab vonj), se uporablja linija Vidermina CLX in nato Vidermina Prebiotic
  • po uporabi antibiotikov ali antimikotikov, lokalnih in/ali sistemskih, 
  • pri porušenem ravnovesju vaginalne mikroflore. 


Lahko se uporablja:

  • v času nosečnosti in v času dojenja
  • pred, med in po menstruaciji
  • ob jemanju kontracepcijske terapije
  • pri plavanju v bazenih in obiskih telovadnice
  • v času stresa (povišan nivo kortizola negativno deluje na floro Laktobacilusov


Pred uporabo pretresite.

Uporabljajte le v pokončnem položaju.

Navodilo za uporabo:
Zjutraj in zvečer skozi celo leto. Očisti zunanje splovilo in perianalno področje. Po nanosu pustite delovati nekaj sekund, nato izperite.

NE VSEBUJE SLES, SLS, PARABENOV, BARVIL IN DERIVATOV PŠENICE. KLINIČNO IN DERMATOLOŠKO TESTIRANO. TESTIRANO NA NIKELJ, KOBALT, KROM, SVINEC IN ŽIVO SREBRO*
*Manj kot 1 ppm. Manjše količine lahko povzročajo preobčutljivost kože.

Sestavine:
voda, dinatrijev laureth sulfosukcinat, butan, amonijev lauril sulfat, mlečna kislina, propan, decil glukozid, izobutan, alfa-glukan oligosaharid, phenoxyethanol, parfum, poliquaterni-44, etilheksiglicerin, pantenol.

Sestavine (INCI):
water, disodium laureth sulfosuccinate, butane, ammonium lauryl sulfate, lactic acid, propane, decyl glucoside, isobutane, alpha-glucan oligosaccharide, phenoxyethanol, perfume, polyquaternium-44, ethylhexiglycerin, panthenol.

Samo za zunanjo uporabo. PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem.

Pozor:
Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti zunaj dosega otrok.

Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Ne preluknjajte ali sežigajte niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50o C/122o F. 7% mase vsebine je vnetljivo. 

Neto količina:
150 ml

Proizvajalec:
Istituto Ganassini di Richere Biochimiche, Milano, Italija.

Dobavitelj:
Pharmagea d.o.o., Vodovodna cesta 91, 1000 Ljubljana, Slovenija

Lastnosti

Uporaba nožnica
Oblika pena
Mestouporabe nožnica
Vrsta izdelka Kozmetika

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0