Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Pripomočki
-0%

Corega Bio Formula, 30 tablet za vsakodnevno čiščenje zobnih protez Nazaj

Corega 594806 594806 594806
Šifra SKU: 594806
Corega Bio Formula, 30 tablet za vsakodnevno čiščenje zobnih protez
InStock
Na zalogi
8,31 €
-0%
8,31 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Tablete  Corega Bio Formula odstranjujejo 99,9% bakterij, ki povzročajo slab zadah (v laboratorijskih testih). Omogoča globinsko čiščenje celo na mestih, kjer ščetki spodleti.

Podrobnosti izdelka

Sistem čiščenja COREGA 4 v 1 je naša rešitev. Zobna proteza se razlikuje od naravnih zob, zato za vsak dan potrebuje posebno nego. Sistem čiščenja COREGA 4 v 1 vsebuje 4 čistilna sredstva (antibakterijsko sredstvo, detergent, pospeševalec aktivnega kisika, odstranjevalec madežev), ki delujejo skupaj ter tako pomagajo vzdrževati maksimalno čistočo vaše zobne proteze. Odstrani 99,99% bakterij*, ki povzročajo slab zadah. Pomaga tudi pri odstranjevanju zobnih oblog ter madežev** za bolj svežo in čistejšo zobno protezo. Deluje že od prvikratne uporabe in je prijazen do protetičnega materiala.
*v laboratorijskih testih 
**ob uporabi v skladu z navodili

Navodila za uporabo:

  1. Eno tableto Corega dajte v dovolj zelo tople (ne vroče) vode, da prekrijete totalno ali delno zobno protezo ali snemni mostiček.  
  2. Pustite učinkovati 3-5 minut, nato zobno protezo oščetkajte z raztopino in mehko zobno ščetko.  
  3. Protezo temeljito izperite pod tekočo vodo. Preostalo raztopino zavrzite takoj po uporabi.


Opozorila:

Tablet oz. raztopine ne dajajte v usta.  Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Čistilne raztopine ne pijte oz. je ne uporabljajte kot ustno vodo.  Po uporabi tablet ali raztopine se ne dotikajte ust ali oči. 

OPOZORILO:
Povzroča hudo draženje oči. Po uporabi temeljito umiti roke.

Pri stiku z očmi:
Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo. Vsebuje ETERIČNO OLJE POPROVE METE, SUBTILIZIN. Lahko povzroči alergijski odziv. Hraniti izven dosega otrok in tistih, ki lahko po naključju zaužijejo tableto ali raztopino.

Pri zaužitju:
Obrnite se na Center za zastrupitve ali na zdravnika. Če se pojavi draženje, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom.

Sestavine:
Sodium Bicarbonate, Citric Acid, Potassium Caroate (Potassium Monopersulfate), Sodium Carbonate, Sodium Carbonate Peroxide, TAED, Sodium Benzoate, PEG-180, Sodium Lauryl Sulfate, VP/VA Copolymer, Aroma, Subtilisin, Cellulose Gum, CI 42090, CI 73015. 

Corega Bio Formula je na voljo v naslednji pakiranjih:


Proizvajalec:

Glaxosmithkline

Dobavitelj:
Medis d.o.o., Brnčičeva ulica 1, 1231 Ljubljana

Lastnosti

Oblika tablete
Vrsta izdelka Medicinski pripomoček

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0