Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-30%

Avene sun REFLEXE solaire emulzija ZF50+ ,30 ml Nazaj

Avene 3282770388961 800090 800090
Šifra SKU: 800090
Avene sun REFLEXE solaire emulzija ZF50+ ,30 ml
InStock
Na zalogi
16,26 €
-30%
11,38 €
12.19 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Avene Sun Reflexe Solaire zelo visoka zaščita pred soncem s patentiranim ultra široko spektralnim filtrnim sistemom zaščite pred UVB- in UVA-žarki ter visokoenergijsko modro svetlobo. Zelo visoka kožna tolerance preizkušena pod dermatološkim in pediatričnim nadzorom.

Podrobnosti izdelka

Avene Sun Reflexe Solaire zelo visoka zaščita pred soncem s patentiranim ultra široko spektralnim filtrnim sistemom zaščite pred UVB- in UVA-žarki ter visokoenergijsko modro svetlobo. Zelo visoka kožna tolerance preizkušena pod dermatološkim in pediatričnim nadzorom.

Izdelek primeren za občutljivo kožo dojenčkov, otrok in odraslih. Lahka tekstura v obliki fluida, ki se hitro vpije, ne pušča mastnih sledi. Fotostabilen in vodoodporen izdelek. Brez dišav.

Avene Sun Reflexe Solaire zelo visoka zaščita pred soncem prednosti:
Zaščita pred soncem s patentiranim filtrirnim sistemom, ki ščiti pred UVB- in UVA-žarki ter pred modro svetlobo (HEV). Lahka formula brez dišav, zasnovana za zaščito obraza in telesa celotne družine. Ne peče oči. V žepni velikosti. Vodoodporen. Fotostabilen. Ne pušča belih sledi. Hitro se vpije in ne pušča mastnih sledi. Visoka toleranca preizkušena pod dermatološkim in pediatrično nadzorom.
 

Uporaba:
Pred izpostavljanjem soncu nanesite dolžino enega prsta izdelka Avène Réflexe Solaire zelo visoka zaščita SPF50+* na obraz in vrat odrasle osebe. Pogosto ponavljajte, da obdržite nivo zaščite, še posebno po plavanju, potenju ali brisanju z brisačo. Z zmanjševanjem količine izdelka znatno zmanjšate tudi višino zaščite. Ne izpostavljajte se predolgo soncu, niti če uporabljate izdelke za zaščito pred soncem. Prekomerno izpostavljanje soncu je nevarno. Izogibajte se izpostavljanju soncu med 11. in 16.uro. Dojenčki in majhni otroci ne smejo biti izpostavljeni neposredni sončni svetlobi. Nosite zaščitna oblačila (kapa s širokim robom, sončna očala, majica, itd). izogibajte se stiku s tkanino. V primeru madežev, tkanino očistite z milom in nato operite v pralnem stroju na 30°C.

*Z zmanjševanjem količine izdelka bistveno zmanjšujete nivo zaščite.

Tekstura Avene Sun Reflex Solaire zelo visoke zaščite pred soncem
Lahka formula v obliki fluida, ki se hitro vpije. Ne pušča belih sledi. Brez dišav.
 

Za koga je primerna Avene Sun Reflex Solaire zelo visoka zaščita pred soncem?
Avène RÉFLEXE SOLAIRE Zelo visoka zaščita Dojenčki, otroci, odrasli SPF50+ za preobčutljivo kožo dojenčkov, otrok in odraslih. Za normalen tip kože obraza in telesa. Zaradi moderne, tanke embalaže je primerna za vsak žep in se lahko uporablja v različnih situacijah. Prilagojen najbolj intenzivnim pogojem (izpostavljanje soncu, sprehod, visoka vlažnost, tropske klima, turistični ogledi, smučanje, gorništvo, športne aktivnosti, delo na prostem itn.) tekom celega leta.

Neto količina:
30ml
 

Opozorila:
Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi, sperite s čisto vodo.

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija
 

Lastnosti

Uporaba obraz
Oblika emulzija
Mestouporabe obraz
Vrsta izdelka Kozmetika
Vsebnost ZF 50

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0