Prva stran - POIŠČITE IZDELEK - Kozmetika - Kozmetika obraz

Eau Thermale Avene Tolérance Extreme vlažilna pomirjujoča emulzija, 50 ml Nazaj

Avene 836559 836559 836559
Šifra SKU: 836559
Eau Thermale Avene Tolérance Extreme vlažilna pomirjujoča emulzija, 50 ml
Izdelka trenutno ni na zalogi.
OutOfStock
0,00 €
-0%
0,00 €

Avene Tolérance Extreme vlažilna pomirjujoča emulzija vlaži in pomirja preobčutljivo, hiperreaktivno in k alergijam nagnjeno kožo. Izdelek je proizveden s Sterile Cosmetics tehnologijo.

Podrobnosti izdelka

Avene Tolérance Extreme vlažilna pomirjujoča emulzija vlaži in pomirja preobčutljivo, hiperreaktivno in k alergijam nagnjeno kožo. Izdelek je proizveden s Sterile Cosmetics tehnologijo: novim standardom proizvodnje, edinim te vrste na svetu, ki omogoča proizvodnjo izdelkov brez parabenov, emulgatorjev, dišav, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi.

 Sterile Cosmetics tehnologija preobčutljivi koži zagotavlja popolno varnost. Izdelek, ki spoštuje fiziologijo kože in vključuje: 1) FIZIO-KOMPATIBILNE SESTAVINE, ki oponašajo sestavo kože, 2) FIZIO-KOMPATIBILNO TEKSTURO, ki se popolnoma prilega koži, 3) koncept STERILNE KOZMETIKE, revolucionarne novosti v negi kože, ki se osredotoča le na tisto, kar je bistveno. Novi standard proizvodnje, edinim te vrste na svetu, ki omogoča proizvodnjo izdelkov brez parabenov, konzervansov ali snovi, ki delujejo kot konzervansi. Sterile Cosmetics tehnologija preobčutljivi koži zagotavlja popolno varnost. 

Vsebuje samo nujno potrebne sestavine, katere zadovoljujejo fiziološke potrebe kože: vsaka sestavina je izbrana zaradi njenih kozmetičnih kvalitet in visoke tolerance. Rezultat: vaš izdelek za nego kože ostane sterilen in zaščiten med celotnim rokom uporabe in ne vsebuje konzervansov v nobeni od oblik. Termalna voda Avene deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Vlaži in pomirja z velikim spoštovanjem do kože.

Navodilo za uporabo
Nanesite na dobro očiščeno kožo obraza in vratu. Za popolnoma varno čiščenje kože uporabite Avene Tolérance Extreme losjon za čiščenje brez izpiranja. Nato nanesite Avene Tolérance Extreme emulzijo namenjeni normalni in mešani občutljivi koži. Nežno stisnite tubo, da dobite potrebno količino izdelka. Po uporabi in pred zaprtjem odstranite višek izdelka okoli odprtine tube. 

Avene Tolérance Extreme  vlažilna pomirjujoča emulzija je namenjena preobčutljivi, hiperreaktivni in k alergijam nagnjeni koži. Avene Tolérance Extreme vlažilna pomirjujoča emulzija je najbolj varna vlažilna emulzija za vse tipe normalne do mešane občutljive kože.

Sestavine (INCI):
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), SQUALANE, BEHENYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERIN, SODIUM ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, WATER (AQUA)


Neto količina:
50 ml

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Lastnosti

Uporaba koža, obraz
Simptom razdražena koža
Oblika emulzija
Mestouporabe koža, obraz
Vrsta izdelka Kozmetika

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0