Prva stran - POIŠČITE IZDELEK
-0%

Avene Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči, 125 ml Nazaj

Avene 3282779051378 551228 551228
Šifra SKU: 551228
Avene Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči, 125 ml
InStock
Na zalogi
16,27 €
-0%
16,27 €

Opozorilo

Največja dovoljena količina za ta izdelek je 1000.

Avene Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči. Brez parabena. Zasnovano za čim manjše tveganje alergijskih reakcij.

Podrobnosti izdelka

Avene Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči. Brez parabena. Zasnovano za čim manjše tveganje alergijskih reakcij. Vsebuje visok delež termalne vode Avene (93 %), ki deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. Vsebuje izjemno blago sredstvo za čiščenje. Avene Avene Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči je tekoči gel zelo bogat s termalno vodo Avene (93 %), ki deluje protivnetno, proti draženju in pomirja kožo. 

Ima enako gostoto kot solze in nežno odstranjuje ličilo s trepalnic in vek. Vsebuje izjemno nežna sredstva za čiščenje. Prav tako ščiti pred izsušitvijo kože očesnih vek ter pomiri nežno in razdraženo kožo očesnih vek. Izdelek ima pH vrednost, ki je enaka pH vrednosti v naravnih solzah in je zato nežen in varen za občutljive oči in ne draži očesne sluznice. Priporočamo ga vsem, ki imajo zelo občutljive oči ali nosijo kontaktne leče.

Navodilo za uporabo
Z blazinico vatke, prepojeno z izdelkom Avene Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči, nežno odstranite vse sledi ličil. Začnite pri vekah in nadaljujte pri trepalnicah. Čiščenje dokončajte tako, da obraz rahlo popršite s termalno vodo Avene. 

Avene Blagi gel za odstranjevanje ličil s predela okoli oči je namenjen osebam z zelo občutljivimi očmi in tistim, ki nosijo kontaktne leče.

Sestavine (INCI):
AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), TRIETHANOLAMINE, SODIUM CHLORIDE, POLOXAMER 188, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, PHENETHYL ALCOHOL, SORBITOL, WATER (AQUA)

Neto količina:
125 ml

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Lastnosti

Uporaba oči
Oblika gel
Mestouporabe obraz
Vrsta izdelka Kozmetika

Velikost pisave

Reset Zoom
Ali uporabite funkcijo brskalnika:
Ctrl + + / Ctrl + - / Ctrl + 0