slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Bionect, krema. 30 g

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 6,76 €
Kratek opis:
Krema Bionect je namenjena oskrbi kožnih vnetij in poškodb. Njeno uporabo še posebej priporočamo pri zdravljenju akutnih in kroničnih ran.
Cena: 6,76 €

Opis izdelka

Krema Bionect je namenjena oskrbi kožnih vnetij in poškodb. Njeno uporabo še posebej priporočamo pri zdravljenju akutnih in kroničnih ran, kot na primer odrgnine, transplantirana mesta in pooperativni rezi, opekline prve in druge stopnje, žilne in presnovne razjede ter preležanine, saj vlaži okolico rane in jo ščiti pred odrgninami in izsušitvijo.


Krema Bionect se uporablja lokalno. Njena glavna sestavina je hialuronska kislina. Hialuronska kislina je biološki polisaharid (glikozaminoglikan), ki je se nahaja v izvenceličnem prostoru večine tkiv. Zaradi svojih hidrofilnih lastnosti ta kislina ustvarja vlažen prostor okrog celic in med njimi ter tako olajša migracijo celic.  
Sestava

Glavna sestavina je 0,2-odstotna natrijeva sol hialuronske kisline

Uporaba:
Pred uporabo kreme je treba rane ali razjede očistiti in razkužiti. Tenak sloj kreme nanesemo na površino rane dvakrat ali večkrat na dan in pokrijemo s sterilno blazinico iz gaze in sterilnim povojem.

Proizvajalec: Fidia Farmaceutici s.p.a. Via Ponte della Fabbrica 3/A - 35031 Abano Terme (PD) – Italija,  e-mail: info@fidiapharma.it


Proizvajalec: Fidia farmaceutici, Via Ponte della Fabbrica, 3/A, 35031 Abano Terme PD, Italija.

Dobavitelj: PROKSIMUM PHARMA D.O.O., Pot k sejmišču 26A, 1231 LJUBLJANA-ČRNUČE.

Dodatne informacije

Neto količina 30 g
Blagovna znamka Fidia Farmaceutici
Vsebuje hialuronska kislina
Mesto uporabe koža
Oblika krema