slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Bio-Kult, probiotik, 30 kapsul

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 13,11 €
Kratek opis:

Bio-Kult je prehransko dopolnilo s štirinajstimi sevi mlečno kislinskih in drugih bakterij.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 13,11 €

Opis izdelka

 

Biokult ponuja napredno formulo, v kateri je prisotno kar 14 različnih sevov mlečno kislinskih in drugih bakterij.

Bio-kult je med drugim primeren tudi za potovanja. Ker vsebuje toliko različnih sevov mikroorganizmov, je uporaben ne glede na to kam se odpravimo.

Navodilo za uporabo:
Odrasli:
Vzemite 1-2 enkrat do dvakrat na dan s hrano. Bio-Kult kapsulo lahko odprete in vsebino stresete v hrano, pijačo ali pa jo pojeste celo.

Če jemljete antibiotike:  Vzemite 4 kapsule dnevno, priporočeno ob različnem času dneva kot antibiotik. Z jemanjem nadaljujte najmanj 2 tedna po tem, ko ste zaključili z jemanjem antibiotikov.

Za potovanja: Z jemanjem Bio-Kult kapsul pričnite 1 teden pred potovanjem. Upoštevajte navodila za uporabo in odmerjanje. Med potovanje jemljite 4 kapsule na dan. Z jemanjem nadaljujte najmanj 1 teden po tem, ko ste prišli s potovanja.

Otroci pod 12 let starosti:
Vzemite polovico odmerka za odrasle.

Nosečnice:
Bio-Kult je primeren za jemanje med nosečnostjo.

Bio-Kult kapsulo lahko odprete in vsebino stresete v hrano, pijačo ali pa jo pojeste celo.

Pred jemanjem se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali ginekologom.

Indikacije:
Koristi prebavnemu in imunskemu sistemu. Uporaba: 1-2 kapsuli na dan z vodo.

Sestavine:
Sestavine, navedene s krepkim tiskom lahko povzročijo alergijo. Vsebuje sojo in mleko, ki se uporabljata v procesu fermentacije. Vsebnost mleka je tako nizka, da ne vpliva na laktozno intoleranco.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v suhem in hladnem mestu. Ne izpostavljajte sončni svetlobi. Izdelka ni potrebno shranjevati v hladilniku.

Sestava:
Mikrokristalna celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), bakterijske kulture (mleko, soja; Bacillus subtilis, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium longum, Lactobacillus bulgaricus, Bifidobacterium infantis, Bifidobacterium bifidum, Lactoccocus lactis subsp lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus helveticus, Lactobacillus salvarius), rastlinske kapsule (hidroksipropilmetil celuloza).
Opozorila: Sestavine, navedene s krepkim tiskom lahko povzročijo alergijo. Vsebuje sojo in mleko, ki se uporabljata v procesu fermentacije. Vsebnost mleka je tako nizka, da ne vpliva na laktozno intoleranco.
Ena kapsula vsebuje: najmanj 2 milijardi mikroorganizmov (2 x 109 CFU**/kapsulo), kar ustreza 10 milijardam mikroorganizmov na gram (> 1 x 1010 CFU/g). Koncentracija 2 milijardi mikroorganizmov na kapsulo je zagotovljena do konca roka uporabnosti.
**CFU (kolonijske enote).

Neto količina:
30 kapsul (6,3 g)

Oph Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišči 26A, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 30 kapsul (6,3 g)
Blagovna znamka Bio Kult
Vsebuje mikroorganizmi
Mesto uporabe prebavila
Oblika kapsule