slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

BIO-KULT CANDEA, 60 kapsul

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 20,17 €
Kratek opis:

Bio-Kult Candea je prehransko dopolnilo, s sedmimi sevi bakterij, česnom in izvlečkom grenivkinih pečk.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 20,17 €

Opis izdelka

Bio-Kult Candéa vsebuje sedem sevov bakterij. Te bakterije znižujejo pH v črevesju, da kandida, ki ima raje bolj bazično okolje, ne more dobro uspevati. Poleg tega vsebuje česen in izvleček grenivkinih pešk. V česnu je učinkovina alicin, ki zavira rast glivice Candida albicans. Izvleček grenivkinih pešk pa oteži pritrjevanje glivice na črevesno steno.

Navodilo za uporabo:
Odrasli: Vzemite 2 kapsuli na dan s hrano.

Otroci pod 12 let starosti: Po priporočilu zdravnika ali zdravstvenega delavca.

Nosečnice: Bio-Kult Candea je primeren za jemanje med nosečnostjo. Pred jemanjem se vedno posvetujte s svojim zdravnikom ali ginekologom.
*ali po priporočilu zdravnika.

Previdnostni ukrepi:
Sestavine, navedene s krepkim tiskom lahko povzročijo alergijo. Preden začnete z jemanjem prehranskega dopolnila Bio-Kult Candea, se posvetujete z zdravnikom ali farmacevtom. Vsebuje sojo in mleko, ki se uporabljata v procesu fermentacije. Vsebnost mleka je tako nizka, da ne vpliva na laktozno intoleranco. Grenivke ne smete jemati skupaj s statini. Preden začnete z jemanjem prehranskeg dopolnila Bio-Kult Candea, se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte na suhem in hladnem mestu. Ne izpostavljajte sončni svetlobi. Izdelka ni potrebno hraniti v hladilniku.

Sestava:
Mikrokristalna celuloza (sredstvo za povečanje prostornine), izvleček pešk grenivke, rastlinske kapsule (hidroksipropilmetil celuloza), česen, bakterijske kulture (Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Bifidobacterium breve, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium logum, Lactobacillus bulgaricu, mleko, soja).

Ena kapsula vsebuje: izvlecek pešk grenivke 130 mg, česen 60 mg, bakterijske kulture: 1 milijardo mikroorganizmov (1 x 109 CFU**/kapsulo). Koncentracija 1 milijarda mikroorganizmov na kapsulo je zagotovljena do konca roka uporabnosti.
**CFU (kolonijske enote).

Neto količina:
60 kapsul

Oph Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišči 26A, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija

 

Dodatne informacije

Neto količina 60 kapsul (30,6 g)
Blagovna znamka Bio Kult
Vsebuje mikroorganizmi
Mesto uporabe prebavila
Oblika kapsule