slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

ARS PHARMAE BetaCold Junior, 30 mehkih pastil

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo

Redna cena: 14,99 €

AKCIJA 13,49 €

Kratek opis:

Okusne mehke pastile za imunsko obrambo vašega otroka. Naravni Wellmune beta-glukan, naravni vitamini, ksilitol in stevija. Brez sladkorja in umetnih sladil.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!

Redna cena: 14,99 €

AKCIJA 13,49 €

Opis izdelka

Prednosti:

 • Pomaga pri delovanju imunskega sistem, ko se otroci počutijo slabotno.
 • Deluje močno in hitro.
 • BetaCold Junior lahko jemljejo otroci od 2. leta starosti.
 • Varen za uživanje daljše časovno obdobje (6 mesecev).
 • Ima skrbno dodane vitamine v naravni obliki, da jih telo lažje in učinkoviteje uporabi.
 • Ne vsebuje umetnih barvil, arom, glutena in laktoze.
 • Ne vsebuje GSO.


Glavna učinkovina je klinično preizkušen, visoko prečiščen aktivni polisaharid Wellmune beta-glukan. Wellmune beta-glukan prispe v tanko črevo. V tankem črevesu se veže na specifične celice in preko njih deluje na celotno telo. Wellmune beta-glukan se v nespremenjeni obliki izloči iz telesa in ne povzroča stranskih učinkov.

Vitamin D prispeva k delovanju imunskega sistema otroka. Vitamin A ima tudi neposredno vlogo pri delovanju imunskega sistema. Vitamin E pa posredno, preko zaščite celic pred oksidativnim stresom.

Ksilitol prispeva k ohranjanu mineralizacije zob. Bakterije na zobeh/v ustni votlini ga ne morejo uporabiti kot vir energije (običajno uporabljajo glukozo).

Vitamina D prispeva k normalni rasti in razvoju kosti otrok.  Vitamina D in K sta v biološko aktivnih oblikah (D3 oziroma K2 obliki), da jih telo lažje absorbira. Zelo pomembno je, da je vitaminu D dodan vitamin K, saj skupaj usmerjata nalaganje kalcija v kosti. BetaCold Junior vsebuje VitaMK7. ViatMK7 je naraven vitamin K, ki je klinično preizkušen in edinstven, tovrsten vitamin K na tržišču.

Sestava 1 pastile:

 

PDV* za 2-6 let

PDV* za 7-12 let (2 pastili)

Wellmune beta-glukan

50 mg

 

 

vitamin E

6 mg

100%

100%

vitamin A

0,6 mg

100%

150%

Vitamin K2

15 µg

100%

200%

Vitamin D3

20 µg

100%

100%

*PDV= priporočen dnevni vnos v %

Odmerjanje in način uporabe:
Otroci od 2. do 6. leta starosti naj vzamejo: 1 pastilo na dan
otroci od 7. do 12. leta starosti vzamejo: 1 - 2 pastili na dan, lahko obe hkrati.

Ko opazite pri otroku prve znake težav, nastop bolezni, pa tudi, če težave trajajo že dlje časa, priporočamo, da jemlje otrok prve tri dni dvojni odmerek ter nato nadaljuje z eno oziroma dvema pastilama na dan.

Sestava:
ksilitol (sladilo), prečiščena voda, sorbitol (sladilo), eritritol (sladilo), želatina (želirno sredstvo), Wellmune® betaglukan, natrijev citrat (sredstvo za uravnavanje kislosti), jabolčna kislina (antioksidant), D-α-tokoferol (vitamin E), stevia (sladilo), retinil palmitat (vitamin A), holekalciferol (vitamin D3), ekstrakt paprike (barvilo), VitaMK7® (vitamin K2).

Garancija kakovosti:

Ars Pharmae je slovensko podjetje, ki razvija in trži naravna prehranska dopolnila. Z inovativnimi pristopi iščemo najboljše rešitve iz narave za ohranjanje vašega zdravja ter združujemo znanja iz področij tradicionalne in integrativne medicine. Menimo, da lahko številne zdravstvene težave odpravimo na naraven način, oziroma z njimi dopolnimo redno zdravljenje.

Pri Ars Pharmae zagotavljamo najvišjo kakovost naših izdelkov:

 • S proizvodnjo v skladu z najstrožjimi farmacevtskim standardi
  (mednarodni GMP certifikat - Good Manufacturing Practice oz. Dobra proizvodna praksa).
 • Z lastnimi recepturami, ki temeljijo na tradicionalnem znanju in najnovejših raziskavah.
 • Z uporabo surovin, ki imajo visoko biološko razpoložljivost.
 • S sodelovanjem z vrhunskimi strokovnjaki in svetovalci s področij farmacije, mikrobiologije, onkologije, imunologije in diabetologije.
 • Zaradi odsotnosti umetnih sladil, glutena, laktoze in umetnih azo-barvil so naši produkti primerni tako za alergike in občutljive ljudi kot tudi za vegetarijance.


Neto količina:

30 mehkih pastil (45 g)

 ARS Pharmae d.o.o., Litostrojska cesta 46a, SI-1000 Ljubljana

 

Dodatne informacije

Neto količina 30 mehkih pastil
Blagovna znamka Ars pharmae
Vsebuje beta glukan, selen, vitamin C, vitamin D3, vitamini
Oblika pastile