slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

AQUA MARIS® Clean pršilo za nos, 125 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 9,96 €
Kratek opis:

Izotonična morska voda bogata s solmi in oligoelementi izpira bakterije, viruse in nečistoče iz nosu ter omogoča prehodnost zgornjih dihalnih poti.


 

Cena: 9,96 €

Opis izdelka

Izpira in čisti. Nežno razprševanje. Brez konzervansov.

Namen in način uporabe:
Prehladi, alergije, gripa,  kopičenje delcev prahu na nosni sluznici in številni drugi dejavniki izzovejo povečano izločanje, oteklost nosne sluznice in kopičenje izločkov v nosu, kar dodatno otežuje dihanje. Aqua Maris® Clean s posebno oblikovanim aplikatorjem izpira izločke, delce prahu, bakterije, viruse in alergene iz nosu. Priporočamo osebam s prehladi, alergijami in osebam, ki so izpostavljene prašnim delcem in ostalim nečistočam.

Navodilo za uporabo:
Razpršite Aqua Maris® Clean 1-2 krat v vsako nosnico nekajkrat na dan (2-6 krat), po potrebi tudi pogosteje. Zaradi svojih naravnih lastnosti, je Aqua Maris®Clean primeren za vsakodnevno uporabo vzdrževanja prehodnosti nosu.

Sestava:
Raztopina vsebuje morsko vodo iz Jadrana bogato s solmi in oligoelementi.

Opozorilo:
Zunanji vsebnik je napolnjen z inertnim plinom (dušikom), ki ne prihaja v stik z morsko vodo. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, isker/odprtega ognja, vročih površin. Kajenje prepovedano. Posoda je pod tlakom: ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50ºC/122°F. Hraniti zunaj dosega otrok.

Neto količina:
125 ml

Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 125 ml
Blagovna znamka Aqua Maris
Vsebuje sol, voda
Mesto uporabe dihala, nos, sluznica
Oblika aerosol, medicinski pripomoček, pršilo