slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

AQUA MARIS® 4Allergy pršilo za nos, 20 ml

Vrsta izdelka: Medicinski pripomoček
Cena: 9,98 €
Kratek opis:

Protialergijsko pršilo za nos z naravno sestavino ektoin, ki je namenjeno preventivi in lajšanju simptomov alergijskega rinitisa. Primeren je za otroke od zgodnjega otroštva in odrasle, saj je povsem varen s klinično dokazano učinkovitostjo.

Cena: 9,98 €

Opis izdelka

Protialergisjko pršilo za nos z naravno sestavino ektoin, ki je namenjeno preventivi in lajšanju simptomov alergijskega rinitisa. Izvrstni varnostni profil ter klinično dokazana učinkovitost omogočata uporabo izdelka takoza otroke od zgodnjega otroštva kot  odrasle.

Sastava:
Ektoin® 2%, morska sol, prečiščena voda.

Brez konzervansov. Ne povzroča odvisnosti.

Namen:
Ektoin je 100% naravna sestavina, ki se pridobiva iz ekstremofilov. Ekstremofili so mikroorganizmi, ki lahko preživijo v ekstremno neugodnih pogojih kot npr. izredno visoka ali nizka temperatura, pritisk, visoka koncentracija soli, področje visokega UV sevanja. Ekstremofili zato da bi se zaščitili pred temi neugodnimi pogoji, proizvajajo ektoin. Ektoin na enak način lahko zaščiti človeške celice pred neugodnimi zunanjimi vplivi kot so alergeni in  druge dražeče snovi.

Na nosni sluznici ektoin ustvari zaščitni film Ectoin®-Hydro-Complex, ki preprečuje kontakt celic  z alergeni in drugimi snovmi, ki povzročajo draženje ter na ta način lajša alergijsko reakcijo. Alergeni in druge dražeče snovi se tako ne morejo približati nosni sluznici ter jih odstranimo z izpihavanjem nosu. Rahlo hipertonična raztopina deluje tako, da na naraven način odmaši nos, morska sol pa obnavlja nosno sluznico.

Kako in kdaj uporabiti Aqua Maris® 4Allergy pršilo za nos?
Aqua Maris® 4Allergy pršilo za nos se uporablja za:

  • Lajšanje simptomov alergisjkega rinitisa kot so srbečica, kihanje, smrkanje in zamašen nos
  • Nego in zaščito epitelija nosne sluznice kot posledica povečane izpostaljenosti organizma različnim alergenom kot so pelod in prah. 
  • Preventivno uporaba tekom celega leta.


Navodilo za uporabo:
Aqua Maris® 4Allergy pršilo za nos raspršite 1-2 krat v vsako nosnico, večkrat dnevno. Ker  Aqua Maris® 4Allergy pršilo za nos podpira fiziološko stanje nosne sluznice in nima sistemskih učinkov, ga lahko uporabljajo tako otroci od zgodnjega otroštva kot odrasli. Otroci mlaši od 10  let pri odmerjanju potrebujejo pomoč staršev.

Pred prvo uporabo odstranite pokrovček ter 2-3 krat pritisnite na pršilko, da se sprosti zrak. Iz higienskih razlogov naj bi vsak proizvod uporabljala le ena oseba.

Glede na resnost simptomov, se proizvod uporablja samostojno ali z drugimi protialergijskimi proizvodi.

Proizvod uporabljate med obdobjem alergij lahko tudi preko celega leta.

Neto količina:
20 ml tekočine z inovativnim, patentiranim in mikrobiološkim sistemom zaščite, ki ne dopušča pretoka zraka v plastenko.

Jadran galenski laboratorij, d.o.o., Litostrojska cesta 46A, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 20 ml
Blagovna znamka Aqua Maris
Vsebuje mikroorganizmi, sol, voda
Mesto uporabe nos, sluznica
Oblika medicinski pripomoček, pršilo