slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

Apiremin, krema, Tuba 50 ml

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 7,79 €
Kratek opis:
Krema Apiremin s čebeljim strupom za prekrvavitev kože.
Cena: 7,79 €

Opis izdelka

Čebelji strup so v zdravilne namene uporabljali že v davnini. Prvi zapisi o njegovi uporabi segajo v obdobje starih Egipčanov. Galen in Paracelsus sta iz njega naredila ogromno pripravkov za kožo.

Krema Apiremin s čebeljim strupom omehča površinski del kože in pospešuje njeno prekrvavitev.

Krema se hitro vpije in kože ne masti.


Uporaba izdelka:

Pred uporabo kreme mesto nanosa temeljito umijte s toplo vodo. Kremo nanesite na želeno mesto v debelejšem sloju in jo rahlo vtrite. Postopek ponovite 2-krat dnevno. Krema se hitro vpije in kože ne masti, zato perilo in obleka ostaneta čista. Postopek ponavljamo 5 dni zaporedoma, potem sledi 2 do 3 dnevni premor.

Opozorila:

  • Krema ni primerna za obraz.
  • Samo za zunanjo uporabo. Po vsakem vtiranju roke skrbno umijte z milom in vodo. Osebe, preobčutljive na čebelji strup, izdelka ne smejo uporabljati.
  • Shranjujte v temnem in hladnem prostoru pri temperaturi do 25 °C.

Sestavine:

Aqua, stearic acid, glycerin, isopropyl myristate, alcohol , paraffinum liquidum, camphor (2,5 %), cetyl alcohol, cetearyl alcohol, triethanolamine, bee venom (0,015 %), benzyl nicotinate (0,3 %), methyl salicylate (0,2 %), potassium sorbate, sodium benzoate.

Čebelji strup
Čebelji strup nastaja v strupnih žlezah čebel. Njegove glavne učinkovine so encimi, med katerimi je najpomembnejši melitin.

Medex d.o.o., Linhartova cesta 49 A, 1000 Ljubljana

Dodatne informacije

Neto količina Tuba 50 ml
Blagovna znamka Medex
Oblika krema