slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

ALOE VERA SOK, maksimalna moč, 10000 ml

Vrsta izdelka: Prehransko dopolnilo
Cena: 26,99 €
Kratek opis:

Aloe vera sok maksimalna moč je prehransko dopolnilo, pridobljen iz listov Aloe Vere z najbolj občutljivimi postopki, ki odstranjujejo zunanji del listov, ki vsebuje aloin.

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Pomembna sta raznovrstna in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Shranjevati nedosegljivo otrokom!
Cena: 26,99 €

Opis izdelka

Sok aloe vere blagodejno vpliva na imunski sistem, pomaga povečati odpornost na psihične obremenitve, obnavlja življenjsko energijo in krepi zmogljivost organizma in pomaga spodbuditi presnovo.

Sestavine:
100% standardiziran sok listov aloe vere (Aloe barbadensis Mill.); sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina; konzervansa: kalijev sorbat, natrijev benzoat.

ESI zagotavlja, da sok:

  • ni pasteriziran in je hladno stisnjen,
  • ne vsebuje dodanih sladil, barvil, arom
  • vsebuje ročno obdelan list rastline aloe vera (brez aloina),
  • ne vsebuje ostankov pesticidov in kemičnih gnojil,
  • sok deklarirano vsebuje več kot 7000 mg/l polisaharidov.


Aloe vera sok proizvajalca ESI je pripravljen po postopkih, ki ne vključujejo toplotne obdelave rastlinske surovine, kar mu zagotavlja ohranitev bioloških in hranilnih vrednosti ter s tem učinkovitosti.

Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze, umetnih barvil ter snovi živalskega ali mlečnega izvora. Izdelek je primeren za vegetarijance in vegane.

Navodilo za uporabo:

  • priporočamo 25 ml soka (1 merico) 2-3x dnevno,
  • uživajte čisti sok ali mešan z vodo ali drugimi negaziranimi sokovi,
  • pred uporabo dobro pretresite,
  • po odprtju hranite v hladilniku in porabite v 30 dneh.


Opozorilo
:
Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Ne uživajte med nosečnostjo in dojenjem. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Ker je Aloe vera sok pridobljen iz naravnih sestavin, lahko pride do razlik v okusu, barvi in gostoti med izdelki različnih serij, kar pa ne vpliva na kakovost in učinkovitost soka. Zaprt izdelek hranite pri temperaturi do 25 ºC, zaščiten pred vlago in svetlobo.

Neto količina:
500 ml

Zastopnik:
Sanofarm d.o.o., Industrijska cesta 6r, 6310 Izola, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 1000 ml
Blagovna znamka Esi
Vsebuje aminokisline, antioksidanti, encimi, vitamin C
Oblika sok