slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

A-DERMA PROTECT X-TREM, nevidni stik ZF 50+, 8 g

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 15,69 €
Kratek opis:

A-DERMA PROTECT X-TREM nevidni stik SPF 50+  predstavlja zelo visoko zaščito pred soncem. Izdelek je izjemno  vodoodporen. Primeren je za zaščito lokaliziranih področij, ki jih želimo zaščititi pred škodljivimi vplivi sonca, kot so brazgotine in tetovirana koža.

Cena: 15,69 €

Opis izdelka

A-DERMA PROTECT X-TREM nevidni stik ZF 50+  predstavlja zelo visoko zaščito pred soncem. Izdelek je izjemno  vodoodporen. Primeren je za zaščito lokaliziranih področij, ki jih želimo zaščititi pred škodljivimi vplivi sonca.

Delovanje:
A-DERMA PROTECT X-TREM nevidni stik SPF 50+ ščiti izpostavljene predele pred škodljivim delovanjem UVA / UVB žarkov. Da bi dosegli zelo visoko zaščito pred soncem je potrebno izdelek nanesti pogosto in obilno na področja, ki jih želimo zaščititi.

Način uporabe:
Da bi obdržali nivo zaščite označen z „SPF faktorjem“ , je potrebno nanesti 2 g izdelka na cm2 kože ( izdelek iztisnjen na celo dolžino prsta je količina potrebna za področje obraza in vratu). Izogibajte se izpostavljanju soncu med 11. in 16. uro.

Dojenčki in otroci ne bi smeli biti direktno izpostavljeni soncu. Uporabljajte zaščitna oblačila (klobuke s širokimi krajci, sončna očala, majico).

Opozorila:
Izogibati se kontakta z očmi. Če pride v stik z očmi, jih sperite s čisto vodo.

Sestavine (INCI):
OCTYLDODECANOL, POLYETHYLENE, BUTYLENE GLYCOL COCOATE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX,BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BEESWAX (CERA ALBA), HYDROGENATED CASTOR OIL, AVENA SATIVA (OAT) SPROUT OIL, ALUMINUM HYDROXIDE, DISODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SACCHARIN, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Neto količina:
8 g

Proizvajalec:
PIERRE FABRE SA, 12 Avenue Hoche 12, Pariz, Francija

Dobavitelj: 
Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišči 26A, 1231 Ljubljana Črnuče, Slovenija

Dodatne informacije

Neto količina 8 g
Blagovna znamka A-Derma sonce
Vsebuje ZF 50
Mesto uporabe pazduha
Oblika stik