slike so simbolične

Vse fotografije izdelka

A-DERMA dermatološki sindet z mlekom iz ovsa Rhealba, 100 g

Vrsta izdelka: Kozmetika
Cena: 6,93 €
Kratek opis:

A-DERMA dermatološki sindet z mlekom iz ovsa Rhealba. Čisti in pomirja. Občutljiva koža. Dnevno čiščenje občutljive kože otrok in odraslih. Obraz in telo. Brez dišav. Brez parabenov. Brez mila.

Cena: 6,93 €

Opis izdelka

A-DERMA dermatološki sindet z mlekom iz ovsa Rhealba. Čisti in pomirja. Občutljiva koža. Dnevno čiščenje občutljive kože otrok in odraslih. Obraz in telo.

Brez dišav. Brez parabenov. Brez mila.

A-DERMA dermatološki sindet z mlekom iz ovsa Rhealba brez mila za čiščenje najbolj občutljive kože. Za celotno družino. Otroci in odrasli. Izdelek brez mila spoštuje pH kože in njen hidrolipidni film. Za obraz in telo. Obraz in telo.

Navodilo za uporabo:
A-DERMA dermatološki sindet z mlekom iz ovsa Rhealba® nanesite na predhodno navlaženo kožo, spenite, izperite in posušite. Lahko se uporablja za umivanje obraza in telesa. Za otroke in odrasle.
Dnevno čiščenje občutljive kože otrok in odraslih. Za obraz in telo.

Sestavine (INCI):
DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE MALTODEXTRIN SODIUM COCOYL ISETHIONATE STEARIC ACID AVENA SATIVA (OAT) KERNEL FLOUR (AVENA SATIVA KERNEL FLOUR) WATER (AQUA) CETEARYL ALCOHOL PARAFFIN CETEARETH-6 PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL) PEG-45 PALM KERNEL GLYCERIDES CITRIC ACID MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA) POLYETHYLENE TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)

Neto količina:
100 g

OPH Oktal Pharma d.o.o., Pot k sejmišču 26a, 1231 Ljubljana Črnuče

Dodatne informacije

Navodilo za uporabo A-DERMA dermatološki sindet z mlekom iz ovsa Rhealba® nanesite na predhodno navlaženo kožo, spenite, izperite in posušite. Lahko se uporablja za umivanje obraza in telesa. Za otroke in odrasle.
Sestavine: DISODIUM LAURYL SULFOSUCCINATE MALTODEXTRIN SODIUM COCOYL ISETHIONATE STEARIC ACID AVENA SATIVA (OAT) KERNEL FLOUR (AVENA SATIVA KERNEL FLOUR) WATER (AQUA) CETEARYL ALCOHOL PARAFFIN CETEARETH-6 PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL (PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL) PEG-45 PALM KERNEL GLYCERIDES CITRIC ACID MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA) POLYETHYLENE TITANIUM DIOXIDE (CI 77891)
Neto količina 100 g
Blagovna znamka A-Derma
Mesto uporabe obraz, telo
Oblika sindet