Želite izvedeti več o zdravilih, prehranskih dopolnilih, ...?
Tukaj nam lahko zastavite vprašanje.
PlusActiveLogo.jpg

Pregled lasišča v lekarni

Če imate težave z mastnim, srbečim lasiščem, vam lasje izpadajo, potem lahko opravite pregled lasišča z mikrokamero.  

Za pregled se je potrebno predhodno naročiti v lekarni.
 

preveri_datume
Nuxe.jpg

Nuxe svetovanja

Aliza Jabès se je rodila v družini farmacevta, vizionarskega vedeža, ki je bil prepričan, da se za največja terapevtska in medicinska odkritja lahko zahvalimo rastlinskemu kraljestvu. Od tod izvira tudi njeno neomajno zaupanje v neprecenljivo moč rastlin.

Neizčrpna strast, ki jo Aliza Jabès čuti do rastlin, povezana s prirojenim občutkom, da vnaprej predvidi potrebe žensk, ter močno dušo, nadvse navezano na svoje korenine in svojo izvirnost,vse to je prispevalo, da se je NUXE izoblikoval kot edinstvena znamka na svojem področju. Brez dvoma je potrebno v številnih nagradah za odličnost, ki so jih Laboratoriju NUXE podelili tako profesionalci kot tudi potrošniki, dati soglasno priznanje za njegovo vztrajnost. Nuxe predstavlja vez med “Nature” – naravo in “Luxe” – razkošjem.

preveri_datume
Eucerin.jpg

Dnevi Eucerina

Znanost za nego kože. Eucerin strokovnjaki za nego kože že preko 100 let sodelujejo z dermatologi in farmacevti v prizadevanju, da bi pomagali ljudem širom sveta ohraniti zdravje njihove kože.

preveri_datume
Vichy_BD_2015.jpg

VICHY kozmetika za obraz in telo

Z negami za obraz in telo, ki so jih oblikovali Laboratoriji Vichy, odkrijte številne blagodejne učinke Termalne vode Vichy.

Življenje kože je dinamično ravnovesje, na katerega vplivajo različni notranji in zunanji dejavniki.
Pri Vichyju menimo, da je nega kože pomembnejša kot njena narava. Na podlagi svojih bogatih izkušenj so Vichyjeve raziskave odkrile nove načine za učinkovito delovanje.
Z izboljšanjem zdravja kože se lahko ta obnovi, zaščiti, zadrži vodo in hranilne snovi ter trajno spremeni. Idealna koža niso več sanje.

 

preveri_datume
logo-eubos-med.jpg

EUBOS dermatološka nega kože

EUBOS izdelki so izdelani po najnovejših znanstvenih formulah z najboljšimi sestavinami, kar je dokumentirano in priznano s strani najboljših strokovnjakov. Da boste vedeli, kako posamezne sestavine delujejo in vplivajo na vašo kožo, lahko pregledate spodnji slovarček, kjer smo navedli vse sestavine, ki se nahahajo v celotni Eubos dermatološki liniji. 

Formule in aktivne sestavine se nenehno izpopolnjujejo po najnovejših znanstvenih metodah in so preverjene s strani neodvisnih dermatoloških inštitutov.

preveri_datume
Bioderma.jpg

Bioderma

Laboratoire Dermatologique BIODERMA s sedežem v Lyonu v Franciji je razvila v tesnem sodelovanju z vodilnimi dermatologi in priznanimi raziskovalnimi centri sedem linij izdelkov. Izdelki te francoske kozmetične znamke se osredotočajo na nego za občutljivo in problematično kožo, dehidrirano, suho in mastno kožo.

preveri_datume
LRP_logo_cyan.jpg

Predstavitev kozmetike La Roche - Posay

La Roche-Posay že več kot 30 let sodeluje z dermatologi po vsem svetu, da bi ustvaril izdelke za nego in ličenje kože, ki čim bolje ustrezajo njihovim potrebam in zahtevam. Poleg tega jim nudi podporo pri usposabljanju in vsakodnevnemu zdravljenju pacientov z organizacijo številnih aktivnosti, ki med drugim vključujejo izobraževalne delavnice za paciente in dneve presejalnih pregledov za zgodnje odkrivanje kožnega raka.

preveri_datume
Oktalpharma.jpg

Avene & A-Derma & Ducray

Farmacevt Pierre Fabre iz Castresa na jugozahodu Francije je ustanovil Laboratories Pierre Fabre Medicament. Skupina Pierre Fabre je svoje delo začela kot državni laboratorij v Franciji in se je kasneje (1970-1973) razširila na mednarodna tržišča: Španijo, Italijo, Nemčijo in Švico.

V prodaji dermatološko kozmetičnih izdelkov je 56.2% prometa na mednarodnih tržiščih. Uspeh Pierre Fabre dermatološke kozmetike je rezultat združitve farmacevtskega znanja in dermatoloških raziskovanj. Pierre Fabre dermatološko kozmetični izdelki so rezultat dolgoletnih tehnoloških raziskovanj, ki temeljijo na strogih farmacevtskih predpisih in raziskovanj lastnosti rastlin, ki so edinstvena značilnost proizvajalca.

Dve mednarodno priznani skupini izdelkov sta:

  • dermatološka skupina izdelkov: Avene, Ducray, PFD
  • dermofarmacevtska skupina izdelkov: Klorane, Galenic, Elancyl.
preveri_datume
solgar-logo-B78F7FF1A3-seeklogo.com.png

Solgar prehranska dopolnila

Prehranska dopolnila Solgar

Naravna prehranska dopolnila Solgar odlikujeta vrhunska kakovost in čistost sestavin. Iz svojih sestavin se trudijo kar najbolj odpraviti alergene in kadarkoli je možno formulirati izdelke brez sladkorja, soli, škroba, kvasa, koruze, soje, pšenice in glutena. Solgar nudi izdelke brez umetnih arom ali barvil. Prvi so uporabili naravno oblaganje tablet, ki temelji na vodi, namesto običajnega sredstva – šelaka. Večina izdelkov je primerna za vegetarijance in vegane.

Solgar uporablja reciklirajoče stekleničke, ki ščitijo izdelke pred vplivi temperature, svetlobe in vlage ter na ta način ohranjajo učinkovitost izdelkov.

Z vami že več kot 70 let.

 

Opis metode merjenja vitaminsko-mineralnega statusa:

Metoda je osnovana po principu, da se določeni vitamini in minerali v večji meri koncentrirajo na določenih točkah na koži, ki so najpogosteje tudi akupunkturne točke. Te točke imajo občutno nižji električni upor, kar pomeni da „prevajajo več električne energije" kot koža v okolici. S tovrstnim merjenjem je mogoče individualno določiti orientacijske vrednosti vitaminov in mineralov.

preveri_datume
vi_vis_logo.png

VI VIS MICRODOT

Meritve glukoze

preveri_datume
Ortopedix logotip.jpg

Ortopedix ortopedski vložki

Ortopedix vložki se izdelujejo po postopku, ki je bil patentiran na Švedskem že pred 30 leti. 

Vložki se ne izdelujejo na zalogo temveč individualno za vsako stranko posebej.
 
Vsak odtis s spremljajočo dokumentacijo se podrobno analizira in pregleda. Pregledajo se vse podrobnosti na odtisu osobe s ciljem, da se prepoznajo specifične potrebe vsakega stopala.
Šele takrat se prične z ročno izdelavo vložkov, s pomočjo napredne tehnologije in strojev, ki omogočajo milimetersko natančnost. Ponosni smo na dejstvo, da so roke in izkušnje ortista ter ortopeda prisotne med vsako fazo izdelave Ortopedix vložkov.
Materijale iz katerih so vložki izdelani nabavljamo pri svetovno znanih vodilnih dobaviteljih na tem področju. vsi materijali so antibakterijski, antialergijski, mehki a vseeno izredno trpežni. 


Usnje ki ga uporabljamo je vrhunske kvalitete in najprimernejše ravno za nošnjo v obutvi. Zato se bodo Ortopedix vložki izredno prilegali vašim stopalom.etersko n

preveri_datume
logo_wellion.jpg

Wellion meritve glukoze v krvi

preveri_datume