Želite izvedeti več o zdravilih, prehranskih dopolnilih, ...?
Tukaj nam lahko zastavite vprašanje.
PlusActiveLogo.jpg

Pregled lasišča v lekarni

Če imate težave z mastnim, srbečim lasiščem, vam lasje izpadajo, potem lahko opravite pregled lasišča z mikrokamero.  

Za pregled se je potrebno predhodno naročiti v lekarni.
 

preveri_datume
Fidimed.jpg

Predstavitev izdelkov Fidimed

Blagovna znamka Fidimed predstavlja na slovenskem tržišču že vrsto let pojem kakovosti.
Večina naših receptur je plod znanja in izkušenj naših strokovnjakov. Upoštevajo tako sveže izsledke medicinske stroke kot potrebe in želje vas, naših uporabnikov.
Vse učinkovine v naših izdelkih so premišljeno izbrane. Zagotavljamo farmacevtsko kakovost ter si prizadevamo za čim višjo stopnjo čistosti- odsotnost škodljivih primesi - toksinov, umetnih barvil, konzervansov, ojačevalcev okusa... Trudimo se za uporabniku prijazne farmacevtske oblike naših preparatov in čim večjo dostopnost.

Naš cilj je dolgoročno zaupanje in zadovoljstvo naših uporabnikov in medicinskih strokovnjakov, ki naše izdelke svetujejo v okviru svoje klinične prakse.

preveri_datume
Nuxe.jpg

Nuxe svetovanja

Aliza Jabès se je rodila v družini farmacevta, vizionarskega vedeža, ki je bil prepričan, da se za največja terapevtska in medicinska odkritja lahko zahvalimo rastlinskemu kraljestvu. Od tod izvira tudi njeno neomajno zaupanje v neprecenljivo moč rastlin.

Neizčrpna strast, ki jo Aliza Jabès čuti do rastlin, povezana s prirojenim občutkom, da vnaprej predvidi potrebe žensk, ter močno dušo, nadvse navezano na svoje korenine in svojo izvirnost,vse to je prispevalo, da se je NUXE izoblikoval kot edinstvena znamka na svojem področju. Brez dvoma je potrebno v številnih nagradah za odličnost, ki so jih Laboratoriju NUXE podelili tako profesionalci kot tudi potrošniki, dati soglasno priznanje za njegovo vztrajnost. Nuxe predstavlja vez med “Nature” – naravo in “Luxe” – razkošjem.

preveri_datume
Eucerin.jpg

Dnevi Eucerina

Znanost za nego kože. Eucerin strokovnjaki za nego kože že preko 100 let sodelujejo z dermatologi in farmacevti v prizadevanju, da bi pomagali ljudem širom sveta ohraniti zdravje njihove kože.

preveri_datume
Vichy_BD_2015.jpg

VICHY kozmetika za obraz in telo

Z negami za obraz in telo, ki so jih oblikovali Laboratoriji Vichy, odkrijte številne blagodejne učinke Termalne vode Vichy.

Življenje kože je dinamično ravnovesje, na katerega vplivajo različni notranji in zunanji dejavniki.
Pri Vichyju menimo, da je nega kože pomembnejša kot njena narava. Na podlagi svojih bogatih izkušenj so Vichyjeve raziskave odkrile nove načine za učinkovito delovanje.
Z izboljšanjem zdravja kože se lahko ta obnovi, zaščiti, zadrži vodo in hranilne snovi ter trajno spremeni. Idealna koža niso več sanje.

 

preveri_datume
logo-eubos-med.jpg

EUBOS najbolj naravna drmatološka nega kože

EUBOS izdelki so izdelani po najnovejših znanstvenih formulah z najboljšimi sestavinami, kar je dokumentirano in priznano s strani najboljših strokovnjakov. Da boste vedeli, kako posamezne sestavine delujejo in vplivajo na vašo kožo, lahko pregledate spodnji slovarček, kjer smo navedli vse sestavine, ki se nahahajo v celotni Eubos dermatološki liniji. 

Formule in aktivne sestavine se nenehno izpopolnjujejo po najnovejših znanstvenih metodah in so preverjene s strani neodvisnih dermatoloških inštitutov.

preveri_datume
Bioderma.jpg

Bioderma

Laboratoire Dermatologique BIODERMA s sedežem v Lyonu v Franciji je razvila v tesnem sodelovanju z vodilnimi dermatologi in priznanimi raziskovalnimi centri sedem linij izdelkov. Izdelki te francoske kozmetične znamke se osredotočajo na nego za občutljivo in problematično kožo, dehidrirano, suho in mastno kožo.

preveri_datume
LRP_logo_cyan.jpg

Predstavitev kozmetike La Roche - Posay

La Roche-Posay že več kot 30 let sodeluje z dermatologi po vsem svetu, da bi ustvaril izdelke za nego in ličenje kože, ki čim bolje ustrezajo njihovim potrebam in zahtevam. Poleg tega jim nudi podporo pri usposabljanju in vsakodnevnemu zdravljenju pacientov z organizacijo številnih aktivnosti, ki med drugim vključujejo izobraževalne delavnice za paciente in dneve presejalnih pregledov za zgodnje odkrivanje kožnega raka.

preveri_datume
serviser.jpg

Meritve venskega prtetoka s pletizmografom

Predvsem verjamemo v naš poklic. Smo organizacija, ki temelji na raziskavah. Usmerjeni smo v prihodnost in uporabna odkritja.
Vse naše dejavnosti izhajajo iz treh ključnih načel. Naše poglavitno načelo je izpolniti pričakovanja zdravnikov, ki predpisujejo naša zdravila, in bolnikov, ki jim ta zdravila koristijo. Z našimi raziskavami želimo prispevati k napredku medicine. Raziskovanje je za nas prav tako pomembno kot podjetništvo.

 

Meritve bodo potekale po predhodnem naročanju in v naslednjih lekarnah:

Lekarna Qlandia 

od 6.11. do 12.11.2017,

od 4.12. do 10.12.2017,

od 8.1. do 14.1.2018,

od 5.2. do 11.2.2018

Lekarna Betnava

od 13.11. do 19.11.2017,

od 15.1. do 21.1.2018

Lekarna E.Leclerc

od 20.11. do 26.11.2017,

od 22.1. do 28.1.2018

Lekarna Ruše 

od 27.11. do 3.12.2017,

od 29.1. do 4.2.2018

Lekarna Sladki Vrh

od 11.12. do 17.12.2017,

od 12.2. do 18.2.2018

Lekarna Šentilj 

od 18.12. do 24.12.2017,

od 19.2. do 25.2.2018

  

preveri_datume
natural-wealth.jpg

Natural Wealth in Pukka

Natural Wealth je del NBTY Inc., ki je največji in vodilni svetovni proizvajalec vitaminov, mineralov in ostalih prehranskih dopolnil. Sestavine so farmacevtske kakovosti, izbirajo le vrhunske sestavine in formulirajo učinkovite kombinacije ter dosegajo najvišje standarde in nadzore. Zaupanje z razlogom - vrhunska svetovna prehranska dopolnila za zaščito zdravja ali kot pomoč pri raznovrstnih težavah.

preveri_datume
Oktalpharma.jpg

Avene in A-Derma

Farmacevt Pierre Fabre iz Castresa na jugozahodu Francije je ustanovil Laboratories Pierre Fabre Medicament. Skupina Pierre Fabre je svoje delo začela kot državni laboratorij v Franciji in se je kasneje (1970-1973) razširila na mednarodna tržišča: Španijo, Italijo, Nemčijo in Švico.

V prodaji dermatološko kozmetičnih izdelkov je 56.2% prometa na mednarodnih tržiščih. Uspeh Pierre Fabre dermatološke kozmetike je rezultat združitve farmacevtskega znanja in dermatoloških raziskovanj. Pierre Fabre dermatološko kozmetični izdelki so rezultat dolgoletnih tehnoloških raziskovanj, ki temeljijo na strogih farmacevtskih predpisih in raziskovanj lastnosti rastlin, ki so edinstvena značilnost proizvajalca.

Dve mednarodno priznani skupini izdelkov sta:

  • dermatološka skupina izdelkov: Avene, Ducray, PFD
  • dermofarmacevtska skupina izdelkov: Klorane, Galenic, Elancyl.
preveri_datume

Ortopedix ortopedski vložki

Ortopedix vložki se izdelujejo po postopku, ki je bil patentiran na Švedskem že pred 30 leti. 

Vložki se ne izdelujejo na zalogo temveč individualno za vsako stranko posebej.
 
Vsak odtis s spremljajočo dokumentacijo se podrobno analizira in pregleda. Pregledajo se vse podrobnosti na odtisu osobe s ciljem, da se prepoznajo specifične potrebe vsakega stopala.
Šele takrat se prične z ročno izdelavo vložkov, s pomočjo napredne tehnologije in strojev, ki omogočajo milimetersko natančnost. Ponosni smo na dejstvo, da so roke in izkušnje ortista ter ortopeda prisotne med vsako fazo izdelave Ortopedix vložkov.
Materijale iz katerih so vložki izdelani nabavljamo pri svetovno znanih vodilnih dobaviteljih na tem področju. vsi materijali so antibakterijski, antialergijski, mehki a vseeno izredno trpežni. 


Usnje ki ga uporabljamo je vrhunske kvalitete in najprimernejše ravno za nošnjo v obutvi. Zato se bodo Ortopedix vložki izredno prilegali vašim stopalom.etersko n

preveri_datume
Medex_logo2.jpg

Medex

 Medex je eden vodilnih evropskih proizvajalcev prehranskih dopolnil na osnovi čebeljih in drugih naravnih pridelkov. S svojimi izdelki je prisoten na več kot dvajsetih trgih v Evropi in po svetu. Ustvarja tržne niše, inovativne oblike ter skrbi za nenehen razvoj izdelkov in blagovne znamke. Medexovi izdelki temeljijo na standardizirani in kontrolirani vsebnosti glavnih učinkovin, s čimer je zagotovljena njihova stalno kakovost. 60-letno tradicijo združuje s skrivnostmi neokrnjene narave in skrbno izbrane recepte naših babic prilagaja potrebam sodobnega življenjskega sloga. Medex pri svojem delu sodeluje z mnogimi strokovnjaki in institucijami po vsem svetu, deli in širi lastna znanja in izkušnje ter se neprestano izobražuje in izpopolnjuje. Vztrajno sledi vodilu »zdravi z naravo«, znanje, delavnost in inovativnost .Medex vedno znova pripeljejo do pravih rezultatov in zadovoljnih uporabnikov.

preveri_datume
FAVN-Logo-s-fantkom-veliki.jpg

Favn

 FAVN 

Podjetje Favn je SLOVENSKO družinsko podjetje, ki je zasnovano na trdnih temeljih tradicije in sožitja z naravo. Na tržišču so prisotni že 30 let in zagotovo lahko rečemo, da je podjetje Favn s svojo lastno proizvodnjo še vedno eden večjih ponudnikov ekološke naravne kozmetike (Natali), pa tudi tradicionalne kozmetike in blagodejnih pripravkov na osnovi izvlečkov iz zdravilnih zelišč.

Z blagovno znamko Eteris pa ostaja zagotovo med glavnimi ponudniki naravnih, čistih eteričnih olj kontrolirane kakovosti. Predvsem pa je eden glavnih stebrov mlade aromaterapevtske dejavnosti, ki ji poleg lastnih izdelkov nudi podporo tudi s pomočjo delavnic in svojih visoko izobraženih strokovnjakov.

Promocije v lekarnah:

Favn-ova naravna pomoč. Predstavljali se bodo vsi izdelki Favn programa- tudi Eteris in nov CBD.

preveri_datume