Želite izvedeti več o zdravilih, prehranskih dopolnilih, ...?
Tukaj nam lahko zastavite vprašanje.

Prenovljena Lekarna Nova vas svečano odprla vrata

V torek 19. avgusta je Lekarna Nova vas svečano odprla vrata prenovljene lekarne.Po enaintridestih letih obratovanja je Lekarna Nova vas na Cesti Proleterskih brigad temljito prenovljena, tako bodo obiskovlci odslej deležni še več pozornosti in storitev.

V sklopu obnove, ki je zajemala tudi menjavo vse dotrajane elektroinštalacijske in strojne opreme,  so zagotovili dodatno izdajno mesto in s tem še učinkovitejšo preskrbo z zdravili ter ostalimi izdelki. Velika pridobitev je zagotovo tudi prostor za svetovanje in individualno obravnavo bolnika. Odstranili so  steklene površine na izdajnih mestih, kar bo omogočalo boljši stik med zdravstvenim delavcem in uporabnikom.
Direktor Lekarn Maribor Albin Turk je izpostavil še uskladitev ostalih prostorov lekarne glede na sodobne standarde v lekarniški dejavnosti in poudaril: »Sledenje trendom in najvišjim standardom je temelj za zagotavljanje
najkakovostnejših storitev. Možnost diskretne individualne obravnave pa bo za uporabnike pomenila tudi dodatno stopnjo zaupanja.« Prenovljenih prostorov so se razveselili tudi farmacevti, ki so županu MOM dr. Andreju Fištravcu in prvim obiskovlcem ponosno predstavili vse novosti.
»Veseli smo, da imamo obnovljeno in uporabniku prijazno lekarno. Še pomembneje pa je, da tukaj dela ekipa ljudi, ki nam je skrb za uporabnike na prvem mestu,« je poudarila vodja Lekarne Nova vas mag. Bernarda Kladnik Jenuš in dodala: »Samo skozi odprta vrata srca lahko ponudimo iskreno roko pomoči. Vedite, da so naša vedno odprta za vas.« Lekarna Nova vas ima sicer nespremenjen delovni čas in obratuje vsak delovni dan od 7:30 do 19h in vsako soboto od 7:30 do 13h.

21.08.2014