Želite izvedeti več o zdravilih, prehranskih dopolnilih, ...?
Tukaj nam lahko zastavite vprašanje.

Dobrodošli v lekarni v E.Leclerc-u!

Tako kot vsako zdravilo, mora tudi vsaka lekarna biti varna, kakovostna in učinkovita!
Sodobno življenje narekuje, da se kakovost in učinkovitost neprestano izpopolnjujeta.

Zato je lekarna v nakupovalnem centru E.Leclerc zelo sodobna, ki vam poleg zdravil in strokovnega svetovanja zaposlenih nudi tudi široko paleto:

  • prehranskih dopolnil tako za krepitev kot za ohranjanje zdravja
  • dermatoloških linij za mladostno ali zrelo kožo z različnimi potrebami
  • dermatoloških linij za otroke
  • linij za nego lasišča
  • medicinsko-tehničnih pripomočkov (merilci krvnega tlaka, merilci krvnega sladkorja, predloge in plenice za inkontinenco, sanitetni material)
  • otroške prehrane in ostalih izdelkov za najmlajše  ter
  • galenskih izdelkov Lekarn Maribor.

Vse to, razen zdravil na recept kakor nekaterih zdravil brez recepta, vam bo na dosego roke. Izdelke si boste lahko v miru ogledali, si kaj prebrali, seznanili se boste lahko z novimi izdelki in spoznali boste lahko, kaj vse v lekarni sploh lahko dobite. Če boste v dilemi, kaj je za vas primerno in kaj ne, vam bomo z veseljem pristopili in vam strokovno svetovali ter vam pomagali pri vaši odločitvi. Poleg tega bomo skrbeli za promocije izdelkov, za posebne akcijske ponudbe in za vašo dobro informiranost.

Naš cilj je, da se boste v lekarni dobro počutili, da boste zadovoljni odhajali domov in da se boste z veseljem vračali nazaj.

Lekarna se nahaja desno od levega vhoda nakupovalnega centra E.Leclerc na Tržaški cesti v Mariboru. Za vsa morebitna vprašanja nas lahko pokličete na 02/332-50-97. Odpiralni čas lekarne je ob delavnikih od 08:30 do 19:00 in ob sobotah od 8:30 do 15:00. Ob nedeljah in praznikih je lekarna zaprta.

Vljudno vabljeni!

Elvira Omerović Pešec, mag.farm.
vodja lekarne

 

21.09.2010